דרוש מידע טיפול שיניים לילד בן שלוש, הרדמה מלאה או בגז צחוק?

• הוסף לסימניות
החיסרון של הרדמה כללית שזה לא מוציא את הפחד מרופא שיניים לעולם.לא בכל גיל יש אפשרות לעשות הרדמה כללית מטעם הקופה הרעיון זה להוציא את הפחד מהילד והרדמה כללית זה לא הפתרון.אנחנו באופן אישי עשינו טיפולי שיניים תחת סדציה שזה טשטוש עמוק יותר חזק מגז צחוק והילד מבין מה קורא איתו אבל הוא מטושטש ולכן הוא בדרך כלל לא מתנגד שיטפלו.
יש רופא מומחה לילדים באשדוד שעושה סדציה מטעם לאומית.
תכלס הילד מחכה כל פעם לפעם הבאה וחשוב לציין שהילד היה ממש בוכה וצורח אצל כמה רופאי שיניים ולא שיתף פעולה בכלל והסדצייה ממש הצילה אותו והכי חשוב שהוציאה לו את הפחד מרופא שיניים

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי כמה טיפולים הוא צריך. אם מדובר בפגישה שתיים כדאי לנסות בגז צחוק
אבל אם מדובר ביותר. לא יודעת אם שווה לנסות בפרט אם לא משתף פעולה.
כח אז הוא חווה טראומה שקשה מאוד לנטרל אותה כשיגדל.
נתקלתי השבוע ברופאת שיניים אלופה (אשדוד)שהצליחה לטפל בילד בגיל הזה.
שלשת הקטנים שלי עברו טיפול שיניים בהרדמה.
ואני ממש לא מצטערת על זה. היה להם לצערי הרבה טיפולים והכל עשו בפעם אחת.
לאיזה רופאה הלכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

דרוש מידע שיניים
האם מישהי מקופת חולים לאומית עשתה טיפול שיניים בהרדמה לילדה מתחת לגיל 5?
קבלתי אישור מהקופה להרדמה כללית. בפועל הם שלחו לרופא מומחה שלא עושה הרדמה כללית
רק לדעתם, מצליח עם הילדים, למרות שעושה את זה ב-4 ביקורים (כל פעם רבע פה)
מנסיון, אצל שני הגדולים שלי הייתי אצלו (באופן פרטי)
אמנם הוא מטפל בילד, אבל הוא ״חיה רעה״
עושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.
הוא אמר לי: ״אני לא צריך שהילד יאהב אותי״
נכון, אבל אני לא צריכה טראומה לילדה שבגלל זה לא תלך לרופא שיניים כל החיים.
בקופה טוענים שהם לא שולחים להרדמה כללית, למרות שזה כתוב באישור.
יש כאן עוד כאלה שנתקלו בתופעה בעבר - הווה
רופא שלאומית שולחת אליו - שעושה בכוח ולא אכפת לו שהילד יצרח עד הגג ויקבל טראומה.

אני ממש אשמח לשמוע
עברנו סיוטי לילה עם אחד הילדים
  • כועס
Reactions: חיפושית לבנה1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה