מידע שימושי טיפות חלב פתוחות יותר מהרגיל בגלל הפוליו?

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

לא עונים לי בפון שלהם
איך יודעים?
יש תגבור?
אפשר לבוא בלי תור?

תודה

• הוסף לסימניות
יש בכמה ערים.
איפה שאני ממוקמת היו תיגבורים ואמרו שאפשר להגיע בלי תור השבוע ושבוע הבא.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי בפרסומת שהיתה בעיתון משפחה,
היה שם פירוט לגבי אלו ערים מדובר.
אבל בפועל דיברתי עם הטיפת חלב עצמם, כל תחנה והכללים שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום לכולם,
המצב במדינה לא נעים לכולנו, בנוסף גם המצב של הציבור החרדי לא מי-יודע-מה, יש תחושה שמשהו מתפספס, שאנחנו לא באים לידי ביטוי, כציבור וכאנשים פרטיים.

האמת שאנחנו יכולים לבוא לידי ביטוי כדי להצליח להגשים את הייעוד.
אבל אין לציבור שלנו די כלים גשמיים ורעיוניים, שיעזרו לנו לאזור אומץ.
מה שחסר לנו בעיקר זה את תחושת האחדות, תחושה בה אנחנו מכירים במטרה שלנו:
המטרה היא שיהיה טוב בשפע גדול.
בלי אגו, קנאה או צמצום.
וכמובן שמלכותו של ה' תתגלה, שזה אומר להתחבר לתורה ולמצוות בגלל שהם טובים.

לאחר שמכירים במטרה, פועלים להגשים אותה, ביחד וכל אחד באופן אישי, ולא משנה כיצד.
בלי שיקולי אגו, שליטה וכו'.

זה לא חזון אוטופי אלא מציאות שמתרחשת ואמורה להיות מואצת יותר ויותר.

רוצים לשמוע על זה יותר?
שאלתי את הצ'אט והוא ענה לי איך אפשר לקדם את הציבור שלנו.
הבעיה היא השאלה: אם יש אנשים נוספים שמסכימים עם הנחות היסוד הנ"ל שכתבתי למעלה, אם כן - אפשר להתקדם.
אם פחות התחברתם לרעיון הנ"ל, אין טעם לכתוב את הסיכום איך לקדם את המגזר החרדי, שיפסיק להיות עני אלא יתחיל לממש את יעודו.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה