מידע שימושי טיפים להתמודדות עם יום ראשון עייף

• הוסף לסימניות
ישנתי כמעט כל השבת, הלכתי לישון אחרי 3 בלילה, וקמתי ב6 ומשהו
בקושי הצלחתי לגרור את עצמותי מהמיטה ואני עדיין במלחמה מול העפעפיים
עכשיו אני צריכה להעיר את הילדים, להלביש, לסרק, לחייך, לנשק, לחבק, להקשיב, ולהוציא אותם מהבית עם הרגשה טובה
אח"כ להכין אחה"צ וללכת לעבודה
וגם שם לתפקד ולחייך ולדבר ולהקשיב
ואז לחזור הביתה ושוב להיות נוכחת לפני שאני קורסת למיטה לתנומה קצרה
איך אתן מתמודדות עם ימי ראשון עייפים?
חוץ מהרבה קפה ושוקולד כמובן
אשמח לטיפים מאמהות מנוסות

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מפנימים שזה יום עיף😊
דבר שני יוצאים לאיזו הליכה קצרה או ספורט אחר, הולך?

• הוסף לסימניות
כשעייפים היום יחסית עייף כבר
אבל בשביל לא לגרור את העייפות לכל השבוע צריך בלילה לפני שני לעשות את כל המאמצים לישון טוב

ובשביל ימי ראשון בכללי כמו שכתבו כבר דבר ראשון שמפנימים שזה יום עייף זה כבר עוזר
וגם לישון פחות בשבת צהריים (אני למשל בחורף משתדל לישון טוב בליל שבת ואז ביום לא לישון בכלל ואם לא מספיקים לישון טוב בליל שבת אז משלימים מה שצריך ביום ולא יותר)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מפנימים שזה יום עיף😊
דבר שני יוצאים לאיזו הליכה קצרה או ספורט אחר, הולך?
הליכה לפני שאני מעירה את הילדים?
אפילו להתלבש לא הספקתי
ישנים פחות בשבת
ואז אפשר במוצ"ש לישון קצת יותר מוקדם
זה אבוד מראש לצערי
אני ישנה בשבת בשביל כל השבוע
עוזבים את המחשב והולכים להעיר את הילדים, אמא שמתזזת בין הילדים למחשב זה הרבה יותר מעייף.
ככלל מהרגע שאני מעירה את הילדים, אני לא חוזרת למחשב עד שהם יוצאים
היום פתחתי את האשכול הזה ב7:20 והחשמל קפץ ברגע ששלחתי את ההודעה
אז הרמתי את הכפתור, הערתי את הילדים, ואז חזרתי למחשב לרגע רק לבדוק אם זה נשלח
זה לא נשלח אז שלחתי וחזרתי לילדים
בד"כ מי שפעילה בשעות כאלה זה מהטלפון
אבל עדיין...
ב"ה אין לי טלפון חכם

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה בדרך כלל
לא לישון בשבת בלי חשבון כי אז הולכים לישון במוצש מאוחר - אין לי אופציה לישון שנצ כי הילדים קטנים
לא להעמיס באוכל- כף חמין בשביל לצאת ידי חובה וזהו...

• הוסף לסימניות
כשעייפים היום יחסית עייף כבר
אבל בשביל לא לגרור את העייפות לכל השבוע צריך בלילה לפני שני לעשות את כל המאמצים לישון טוב

ובשביל ימי ראשון בכללי כמו שכתבו כבר דבר ראשון שמפנימים שזה יום עייף זה כבר עוזר
וגם לישון פחות בשבת צהריים (אני למשל בחורף משתדל לישון טוב בליל שבת ואז ביום לא לישון בכלל ואם לא מספיקים לישון טוב בליל שבת אז משלימים מה שצריך ביום ולא יותר)
דווקא תכננתי ללכת לבריכה הערב עד 10 :confused:
אז אני לא אלך לישון מוקדם מדי
אבל עדיין זה יהיה בשעה יותר סבירה מאתמול

אם תשמעו כמה אני ישנה במשך השבוע, תבינו שזה ממש קשה לי לא לנצל כל רגע פנוי בשבת לשינה
אני ישנה אחרה הדלקת נרות עד שבעלי חוזר מהתפילה, הולכת לישון מיד אחרי הסעודה, קמה ב9 או 10 בבוקר, ושוב ישנה אחרי הסעודה עד שמעירים אותי לסעודה שלישית
אח"כ אני משלמת מחיר כבד אבל קשה לי לשנות את זה
בעיה קשה...

• הוסף לסימניות

אם תשמעו כמה אני ישנה במשך השבוע, תבינו שזה ממש קשה לי לא לנצל כל רגע פנוי בשבת לשינה
אני ישנה אחרה הדלקת נרות עד שבעלי חוזר מהתפילה, הולכת לישון מיד אחרי הסעודה, קמה ב9 או 10 בבוקר, ושוב ישנה אחרי הסעודה עד שמעירים אותי לסעודה שלישית
בעיה קשה...
החלק הבעייתי הוא שינת הצהריים עד סעודה שלישית.
שווה לישון נניח 40 דקות ואז לקום ולמצוא משהו לעשות כדי לא לסבול אח"כ.

• הוסף לסימניות

בעיה קשה...
ממליץ לך לקרוא את זה

ואח"כ את זה

בהצלחה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה