דרוש מידע טיפים לצביעת הבית לפסח

• הוסף לסימניות
בעלי צבע השבוע המוון שטחים בבית ,לא תקרה וכד' אבל קירות שלמים איפה שהיה צריך תוך כמה שעות , אולי שעתיים או שלוש
בלי לדלל את הצבע בכלל , הכל נראה נקי ולבןןן (יש כאלו שממליצים לדלל במים)

הוא השתמש בגלגלת כזאת עם מיכל צבע פנימי שלא מעיפה צבע לכל עבר ,
הלך בשניות פשוט, וכמעט בלי לכלוך אחרי כל קיר העברנו שטיפה קלילה וזהו
ואני חשבתי שלא נצא מזה כמה ימים..

אני לא יודעת אם זו המברשת שבתמונה שהעלו כאן , זה עלה איזה 200 ש"ח ולא 100,
אבל שווה כל שקל.
המברשת לא כבדה לשימוש?
בד"כ המברשת בעצמה כבדה יחסית, אז עם מיכל צבע???

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון
היום בצביעה הממוחשבת אין שום בעיה. רק לשמור את המספר המדויק.
אם זה נכון מה שאת אומרת אז גם באותה צביעה זה לא יצא אותו דבר. אם לא מספיק דלי אחד לכל הבית, ואין סיכוי שמספיק.

אני אומרת את זה על סמך דברים שקרו לנו, כשחזרנו לבעל החנות הוא אמר שזה תרכובת משהו והביא לנו כמעט אותו דבר...

• הוסף לסימניות
אני אומרת את זה על סמך דברים שקרו לנו, כשחזרנו לבעל החנות הוא אמר שזה תרכובת משהו והביא לנו כמעט אותו דבר...
מוזר מאד כנראה שהוא החליף חברה של הדילול אנחנו עשינו את זה מלא פעמים ואף פעם לא נתקלנו בתופעה הזו.

• הוסף לסימניות
לא אמור לקרות בגיוון ממוחשב ובצבע של אותה חברה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה