טיפים מהמקצוענים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לגלות לי את הסוד איך עושים מעברי גוונים חלקים בפוטושופ??? אולי באיזה מברשות אתם משתמשים? לא מצליח לי לעשות את זה מספיק טוב.
תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
בסרגל כלים תלחצי לחיצה ארוכה על הדלי ואז בוחרת GRADIENT TOOL.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לגלות לי את הסוד איך עושים מעברי גוונים חלקים בפוטושופ??? אולי באיזה מברשות אתם משתמשים? לא מצליח לי לעשות את זה מספיק טוב.
תודה רבה מראש!!
:)לאט ובזהירות.
תנסי עם מברשות עם opacity נמוך, או flow נמוך
כדאי לעבור על השיעורים שיש פה:
https://www.ctrlpaint.com/
למשל זה:
https://www.ctrlpaint.com/digital-painting-101/blending-paint

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזה חמוד כאן, מישהי שואלת שאלה והשנייה מחדדת אותה. מה שאמר שאול אפילו שקיפות מאוד נמוכה כדי לשלוט יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אני לןקחת מברשת מחוספסת בשקיפות 50 וצובעת כמו בצבעי קרש אחרי שנתת גוון כהה וגוון בהיר מטשטשת בינהם עם דגימות צבע

• הוסף לסימניות
א' , תודה לכבי, התכוונתי באמת בצביעת פנים.
ב', המרצה אמרה לנו שלא כדאי להשתמש בשקיפות במברשות רק בשכבות. אז לעשות flow נמוך.
יש עוד פטנט שאולי לא כתבו???

• הוסף לסימניות
מענין למה המרצה אמרה כך? לא רואה סיבה

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בפינגר טיפ ובוחרת מברשת מחוספסת יחסית ככה דבורה לימדה אותנו כמובן בעדינות אחרת זה מערבב לגמרי את הצבעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון, לא מבין...
גבר איפה האשכול שלך לגבי פורום סגור?
מחקו אותו.
על זה נאמר, "מי שלא יודע לשלוט על המחשבות של העדר, זה כי הוא לא יודע למחוק אשכולות"
מן הסתם יש כזה פסוק באיזה מקום.

• הוסף לסימניות
תנסי מברשת רכ - אני חושבת שהשניה מהמברשות הרכות וכמובן - flow נמוך. אם יש לך מתחת כבר שכבה עם צבע אז את יכולה להוריד שקיפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה