טיפ חמוד לצלמי/ות ילדים

• הוסף לסימניות
באחד מסרטוני ה"מה בתיק הצילום שלי" שמסתובבים בהמוניהם ביוטיוב
ראיתי צלמת ילדים שמוציאה מהתיק שלה משהו חמוד שסקרן אותי מאוד
אחרי השמעות חוזרות עליתי על זה שהיא אומרת 'pez machine'
לא ידעתי מה זה אבל מסתבר שהדבר הזה עתיק כמעט :)
חיפוש קצת ארוך וגיליתי את זה: http://photo.net/casual-conversations-forum/00CSnG
קרוב משפחה הביא לי מחו"ל והנה גם לי יש...
הבסיס מתרחב קצת לקראת הקצה וצריך לשייף עם סכין ע"מ שייכנס ל'הוט שו'
(בארץ ראיתי רק כאלה עם בסיס עגול- מי שמכיר/ יודע איפה יש להשיג, אשמח לדעת)
מתוק ומומלץ במיוחד לשכנוע ילדים מתוקים ועקשניים :)

קבצים מצורפים

• DSCN3841.JPG
    2.6 MB · צפיות: 23
  • DSCN3844.JPG
    2.6 MB · צפיות: 21
  • DSCN3842.JPG
    2.5 MB · צפיות: 18
  • DSCN3845.JPG
    2.6 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד!!!!
אבל איך בדיוק משתמשים בזה בסטודיו אם מחובר ה"רדיו"?

ויש ילדים שלא יזוזו עד שלא ירגישו בידיהם את "הבובה" שעל המצלמה...
לא הכל עובד על כולם :)

• הוסף לסימניות
צודקת בהחלט
לי בכל מקרה אין עדיין סטודיו ואני מצלמת בחוץ

והם ממששים אותה, ועוד איך ;) אבל לפני שהיא עולה על המצלמה,
ואת הסוכריה הם מקבלים בסוף... :)

• הוסף לסימניות
אפשר למצוא באמאזון

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזה דבר ברמת בית שמש א' בחנות של הממתקים נראה לי קוראים להם ממתקים זה אנחנו או איזה שם אחר באנגלית

• הוסף לסימניות
מוזר שאף אחד לא מכיר, בילדותי זה היה נפוץ מאד בארץ. בשנים האחרונות באמת כבר לא ראיתי כאלה...

• הוסף לסימניות
איזה מגניב. אני מכירה את השיטה של בובה על המצלמה (וכבר כמה זמן שאלתי את עצמי איך עושים את זה), אבל לא העליתי בדעתי להשתמש ב-PEZ. ("בראש מילה" - אני מכירה. גם בילדותי זה היה נפוץ אצלנו. אהבתי את זה מאוד מאוד, וכשגדלתי וטעמתי גיליתי שזה פשוט נורא ואיום. נראה לי שהיצרן פשוט מכניס לתבניות ריבועיות קטנטנות אבקה טחונה של... סוכרזית!)

אני משתמשת בתאורה גם בחוץ (כולל משדר רדיו), אבל כמובן שאני יכולה לחבר את המשדר גם ללא שימוש בהוט שו (אני מצלמת גם אירועים, אז הפלאש תופס את ההוט שו ואני צריכה לחבר את הרדיו בצד). אני מחברת באמצעות כבל לכניסת הסינק של המצלמה, ומניחה את המשדר על סטנד ייעודי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;937398:
היום זה בדיגיטלי : קישור

:)

חחחחחחחחחח. אני רק מדמיינת את המבט המהופנט-בוהה עם נחש דקיק של רוק מהפה הפעור של הפעוט המצולם...

• הוסף לסימניות
זה מה שהילדים רואים אצלי.

וזה גם משרוקית :)

• הוסף לסימניות
מצאתי דבר כזה (הכוונה לרעיון הראשון של גילי) בחנות ממתקים ליד התחנה המרכזית בירושלים...

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין!!!תודה לך,אימצתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה