טיפ טיפות + שיטות מדידות אור

• הוסף לסימניות
אני כ"כ גרועה בכותרות....:D
אז איזו הכי אהבתם? אם בכלל...

ושאלת סקר, מעניין אותי לשמוע, על איזה שיטת מדידה אתם משתמשים? האם אתם בכלל משנים בסוגי הצילומים השונים?
(למי ששכח, הכוונה ל: Matrix/ Evaluativ, center/partial ?

מוקטן 1 .jpg
מוקטן 2.jpg
מוקטן 3.jpg
מוקטן 4.jpg

• הוסף לסימניות
מה באמת אף אחד לא יודע על איזה מצב מדידה הוא מצלם?
גם אם לא, זה בסדר להגיד "אף פעם לא שמתי לב לזה"... בשביל זה אני שואלת. לא כל הצלמים שמים לב לזה. עניין אותי איך אתם בקטע הזה. אולי הייתי צריכה לפתוח סקר...

ואני? כרגע על מצב partial. לא מרגישה צורך לשנות את זה, לא תמיד מסתכלת על המד אור בכלל...
איך זה אצלכם?

• הוסף לסימניות
מי משתמש היום במדידת אור במצלמה?

אם אני מודד אור אני עושה זאת לגבי הפלאשים ע"י מד אור חיצוני.

• הוסף לסימניות
אוווו זה מה שרציתי לשמוע. תודה!

• הוסף לסימניות
כל תמונה יותר מיוחדת מהשניה....
איזו אמנות.
מדהים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האמת שברגע הראשון לא הבנתי על מה את מדברת. עד שנזכרתי.
נראה לי 99% מהצלמים מצלמים על מנואל ברוב המקרים.
נדיר מאוד שאני עובד על P (בחיים לא אוטומאט).
ואם כבר על AV שזה חצי אוטומאט. בוחר את הצמצם ונותן למצלמה לעשות את שאר העבודה-בצילומי חוץ. באירועים רק מנואל.
צרפתי תמונה על בחירת המדידה שהיא כללית. הכי מומלצת בצילום סטנדרט.
IMG_20180116_230010.jpg

• הוסף לסימניות
יוווו. איך את עושה את זה תמיד?? זה משגע. הטיפות והקומפו והעיבוד מושלמים! אני אוהבת לראות את היצירות שלך בכל תחומי הצילום.

• הוסף לסימניות
האמת שברגע הראשון לא הבנתי על מה את מדברת. עד שנזכרתי.
נראה לי 99% מהצלמים מצלמים על מנואל ברוב המקרים.
נדיר מאוד שאני עובד על P (בחיים לא אוטומאט).
ואם כבר על AV שזה חצי אוטומאט. בוחר את הצמצם ונותן למצלמה לעשות את שאר העבודה-בצילומי חוץ. באירועים רק מנואל.
צרפתי תמונה על בחירת המדידה שהיא כללית. הכי מומלצת בצילום סטנדרט.
צפה בקובץ המצורף 320998
גם אני אחרי ששאלתי פה את השאלה, קמתי לראות במצלמה על איזה מצב מדידה זה היה.....:)
בוודאי שמצלמים לרוב במנואל, או החצי אוטומטי.
(לימדתי את הנושא הזה של מדידת אור וציינתי שבשלב מתקדם זה לא כזה משמעותי. אם כולם חושבים ככה אז הכל בסדר...)

• הוסף לסימניות
יוווו. איך את עושה את זה תמיד?? זה משגע. הטיפות והקומפו והעיבוד מושלמים! אני אוהבת לראות את היצירות שלך בכל תחומי הצילום.
תודה...! אין עליך...!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה