כללי טיפ לטורים נפרדים באינדיזיין

• פותח הנושא avram
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יש לי שתי סגנונות פסקה בעלי שני טורים, ואני רוצה לחתוך אותם כך שהפסקה מהסגנון השני לא תמשיך באותו טור של הפסקה הקודמת, אלא שני הטורים של הפסקה הקודמת יגמרו בקו ישר ואח''כ תתחיל הפסקה הבאה בשני טורים חדשים, (מה שבוורד צריך לעשות ידנית עם מקטע רציף)
במקום לחלק את הטקסט לשני מסגרות נפרדות, כשמגדירים רווח בין טורים בסגנון הפסקה, צריך להגדיר רווח שונה בשתי הסגנונות, עם הבדל מזערי ביניהם (הבדל של 0.01 ס''מ) ואז אינדיזיין מחלק אותם אוטומטית לשני מקטעי טור נפרדים.

• הוסף לסימניות
דוגמא

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 50.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יש לך cs4 ?
כי ב cs5 יש תפריט חדש של "טווח טורים"
כלי שמחולל נפלאות בתחום זה

ואגב, הכותרת באמצע צריכה להיות ממורכזת באמצע טווח 2 הטורים

• הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי טוב, הדוגמא שהעלתי באמת לא מתאימה
אנסה להסביר, נניח שיש לי סגנון שאלה וסגנון תשובה, אני רוצה ששתי הסגנונות יהיו בשני טורים, אבל שהשאלה תסתיים בקו ישר, ואח''כ תתחיל התשובה בשני טורים, כדי לעשות את זה בוורד צריך להוסיף מקטע רציף, וכדי לעשות את זה באינדיזיין צריך (לכאורה) להשתמש בכלי טווח טורים, ולחלק את הטקסט לשתי מסגרות נפרדות,
הרעיון הוא להגדיר מרווח בין טורים שונה בשני הסגנונות (זמין מCS5 ומעלה) ואז אינדיזיין מחלק את הטורים אוטמטית
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
ש לך cs4 ?
כי ב cs5 יש תפריט חדש של "טווח טורים"
כלי שמחולל נפלאות בתחום זה

וב"טווח טורים" אם ההגדרות של שני הסיגנונות יהיו שווים, הטור ימשיך עם הסיגנון הבא, צריך לכאורה לשנות אפילו במשהו באחד מההגדרות, כמו שאמר אברהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה