אני חושב שיש בזה ערוצים.תנסה את זה
ותעדכן
תחלץ את זה יש בפנים קובץ APK
ערוצים אני חושב שישאני התנסיתי(וכבר לא)
אין בזה קבוצות או רובוטים
יש למישהו גירסה נוספת שהיא בלי ערוציםאני לא בדקתי.
ולא לוקח אחריות כלל!!
צריך לחלץ את הקובץ שבפנים עם winrar או משהו כזה ולהתקין את הקובץ המחולץצריך להשתמש באפליקציה של החנות כדי להתקין? הקובץ לא נפתח אחרת
חילצתי, אבל כשפותחים את הקובץ יש הודעה שדורשת לפתוח עם אפליקציה כל שהיא, והחנות היא האפליקציה המומלצת אבל החנות חסומה בנט פרי.צריך לחלץ את הקובץ שבפנים עם winrar או משהו כזה ולהתקין את הקובץ המחולץ
באופן כללי אני לא בטוח שזה יהיה פתוח בנטפרי.חילצתי, אבל כשפותחים את הקובץ יש הודעה שדורשת לפתוח עם אפליקציה כל שהיא, והחנות היא האפליקציה המומלצת אבל החנות חסומה בנט פרי.
טלגרם חסום לחלוטין בנט פרי-בדוק ומנוסה ומטעמים ברורים כמו שואטסאפפ חסום שםבאופן כללי אני לא בטוח שזה יהיה פתוח בנטפרי.
אבל צריך לפתוח את זה באמצעות מתקין החבילות או שם דומה ( יתכן שקוראים לזה אצלך אחרת)
למחשב או לפלאפון?תנסה את זה
ותעדכן
תחלץ את זה יש בפנים קובץ APK
לפלאפון גלקסי a8 עם נטספרקלמחשב או לפלאפון?
אתה יכול להביא לי בבקשה את המספר שלהםתתיעץ עם 'מבצר' הם מסייעים מאד בהתקנת סינונים כאלו על מכשירים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים