טלגרם כשר

• הוסף לסימניות
האם יש דבר כזה בסינון רציני (אני מתכוון למשהו בלי ערוצים רובוטים וסופר קבוצות)
והאם יש למישהו קובץ apk של זה
שמעתי שב"עסקן" יש.
האם מישהו יכול לאשר/לשלול כזה דבר?
זה ממש חשוב לי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תנסה את זה

ותעדכן

תחלץ את זה יש בפנים קובץ APK

קבצים מצורפים

• telegram.kosher.new.rar
    8.3 MB · צפיות: 1,132
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני התנסיתי(וכבר לא)
אין בזה קבוצות או רובוטים

• הוסף לסימניות
אני לא בדקתי.
ולא לוקח אחריות כלל!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צריך להשתמש באפליקציה של החנות כדי להתקין? הקובץ לא נפתח אחרת

• הוסף לסימניות
צריך להשתמש באפליקציה של החנות כדי להתקין? הקובץ לא נפתח אחרת
צריך לחלץ את הקובץ שבפנים עם winrar או משהו כזה ולהתקין את הקובץ המחולץ

• הוסף לסימניות
צריך לחלץ את הקובץ שבפנים עם winrar או משהו כזה ולהתקין את הקובץ המחולץ
חילצתי, אבל כשפותחים את הקובץ יש הודעה שדורשת לפתוח עם אפליקציה כל שהיא, והחנות היא האפליקציה המומלצת אבל החנות חסומה בנט פרי.

• הוסף לסימניות
חילצתי, אבל כשפותחים את הקובץ יש הודעה שדורשת לפתוח עם אפליקציה כל שהיא, והחנות היא האפליקציה המומלצת אבל החנות חסומה בנט פרי.
באופן כללי אני לא בטוח שזה יהיה פתוח בנטפרי.
אבל צריך לפתוח את זה באמצעות מתקין החבילות או שם דומה ( יתכן שקוראים לזה אצלך אחרת)

• הוסף לסימניות
זה קובץ שמיועד עבור מערכת אנדרואיד, טלפון או אמולטור ייעודי. הוא לא יפתח ככה בווינדוס.
בנטפרי בכל אופן טלגרם חסום.

• הוסף לסימניות
באופן כללי אני לא בטוח שזה יהיה פתוח בנטפרי.
אבל צריך לפתוח את זה באמצעות מתקין החבילות או שם דומה ( יתכן שקוראים לזה אצלך אחרת)
טלגרם חסום לחלוטין בנט פרי-בדוק ומנוסה ומטעמים ברורים כמו שואטסאפפ חסום שם

• הוסף לסימניות
זה לא נפתח האפלקציה קורסת

• הוסף לסימניות
מה עדיף סייפטאק או עסקן או נטספרק

• הוסף לסימניות
תתיעץ עם 'מבצר' הם מסייעים מאד בהתקנת סינונים כאלו על מכשירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה