טלית מלכות של טליתניה - יש משהו יותר קל??

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כשנה טלית מלכות של טליתניה. יש לה יתרון שהיא לא מחליקה, והיא לבנה מבהיקה, לפחות בהתחלה...
אולם יש לי איתה בעיה, היא כבדה לפחות פעם וחצי מטלית קודמת שהיתה לי [כמדומני קליל תכלת או משהו כזה], וזה לא נח לי בודאי בימי הקיץ - שהיא חמה יותר בהתאם...

אשמח לדעת - האם מישהו מכיר משהו שמהווה שילוב - גם לא מחליק וגם קל?

• הוסף לסימניות
אתמול ניגש אלי באקראי אדם ושאלתו בפיו, האם יש הבדל בין הטליתות של טליתניה לטליתות של שמעיה, לא ידעתי לענות לו מעבר לזה ש"טלתניה" היא מותג, אז הוא אמר לי שכעת יש מבצע בשמעיה 3 טליתות קלילות ב 120 ₪ ... אני מקוה שהבנתי ממנו נכון. אפשר לברר.
שמעיה
רחוב רבי עקיבא בני ברק
רחוב מלכי ישראל ירושלים
רחוב יעקב מאיר ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;1339570:
אתמול ניגש אלי באקראי אדם ושאלתו בפיו, האם יש הבדל בין הטליתות של טליתניה לטליתות של שמעיה, לא ידעתי לענות לו מעבר לזה ש"טלתניה" היא מותג, אז הוא אמר לי שכעת יש מבצע בשמעיה 3 טליתות קלילות ב 120 ₪ ... אני מקוה שהבנתי ממנו נכון. אפשר לברר.
שמעיה
רחוב רבי עקיבא בני ברק
רחוב מלכי ישראל ירושלים
רחוב יעקב מאיר ירושלים

אני אברר, אך על פניו זה נראה מאד לא הגיוני, כי הצמר הוא יקר, ולא מסתבר שטלית גדול תעלה במחיר הבד של טלית קטן...

התקשרתי וביררתי. המבצע היה על טליתות קטנות... ובכל אופן גם הוא נגמר והיה רק בתשעת הימים.
בכל אופן תודה ויישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה