טלפון לארה"ב

• הוסף לסימניות
התבקשתי לשאול: איזה טלפון נייד הזול ביותר לקחת מהארץ למישהו שנוסע לארה"ב?

• הוסף לסימניות
אמור להתחיל מ2012 five
הם פירסמו שיהיה להם מחירים אטרקטיביים..

• הוסף לסימניות
אם עוד לא הסתדרת, אני קיבלתי עסקה טובה כשטסתי לארהב
כתבי לי הודעה פרטית

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת פלא' פרוץ מהארץ (פרוץ= משלמים 50 ש"ח כדי שיהיה אפשר להכניס סים של כל חברה). ובארה"ב לקנות כרטיס סים משהו כמו טוקמן בארץ. וכל פעם למלא את הכרטיס בדקות.

• הוסף לסימניות
בדיוק חזרתי לפני שבוע , לקחתי סים מ"סים זול" עבד נפלא , והמשכתי לקבל את כל השיחות מהארץ לארה"ב ללא עלות דרך מספר 03 שהם נתנו לי ....וגם שלחו לי את הסים עד הבית

המספר שלהם הוא : 03-532-0202 המייל שלהם הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מי שלוקח פרוץ מהארץ לארה"ב, צריך לשים לב שהמכשיר עובד בתדר 1900 וכך להגדיר אותו שם אחרת לא יעבוד

• הוסף לסימניות
יש בב"ב אחד שמשכיר שירות עד הגג ומחירים זולים מאוד מנסיון מס' פלאפון 0527141210

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;695825:
מי שלוקח פרוץ מהארץ לארה"ב, צריך לשים לב שהמכשיר עובד בתדר 1900 וכך להגדיר אותו שם אחרת לא יעבוד
באמת? אני לא בדקתי ובהשג"פ עבד לי...
איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
לבדוק אפשר בגוגל , אין מה להגדיר , אלא אם כן אתם רוצים לגלוש גם בסין
עקיבא ,מהנסיון שלי המר והעצוב בעבר , הזולים לרוב לא אמינים , פתאום אין קליטה , פתאום אתה לא מקבל שיחות , ואין עם מי לדבר

• הוסף לסימניות
מנסיון, סים זול היו הכי זולים, והשירות והאיכות שלהם היה מצויין!

ממליצה מאד.
אתה יכול לקחת את המכשיר שלך מהארץ (רק תוודא שהוא פתוח לסים זר - ואת זה תוכל לעשות אצל פלאפון / סלקום / אורנג' ללא עלות).
להכניס את הסים, אתה יודע מראש כמה אתה משלם ועל מה.
השיחות מחו"ל לארץ כלולות ללא הגבלה, כמו"כ השיחות בחו"ל.
ואתה מקבל גם מס' ישראלי (עם קידומת 03) בה יכולים להתקשר אליך מהארץ בעלות שיחה מקומית.
אני לא מקבלת מהם אחוזים, אבל הייתי מרוצה ואני שמחה להמליץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה