מידע שימושי טלפון של הנהלת קידי שיק

• הוסף לסימניות
בתור אחת שנכוותה מהם ולא רק אני אלא עוד קרובות משפחה זה לא לשון הרע.
אני התעקשתי והתקשרתי שוב ושוב בשעות הבוקר המוקדמות ו דיברתי עם ההנהלה כמה פעמים ואין להם תודעת שירות!
אבל מכיון שאם אפרט יותר האשכול ייסגר את מוזמנת לשמוע בפרטי אם זה מעניין אותך.
יכול להיות
כתבתי שבסניף שאני קונה אני מקבלת שירות מעולה.
אולי זה רק אני? לא יודעת.
מאמינה לכל מי שכתבה שאין להם שירות.
אני לא הרגשתי את זה.
אבל אני מבינה בהחלט שזה אכן יתכן.
היות ואני לא נתקלתי בזה אז אני לא יכולה לקבל את זה אלא רק לחוש לדבר. מהלכות לשוה"ר.

• הוסף לסימניות
יכול להיות
כתבתי שבסניף שאני קונה אני מקבלת שירות מעולה.
אולי זה רק אני? לא יודעת.
מאמינה לכל מי שכתבה שאין להם שירות.
אני לא הרגשתי את זה.
אבל אני מבינה בהחלט שזה אכן יתכן.

אחת המוכרות בעירי בחנות שמסונפת לקידישיק, מתנהגת בצורה מחפירה. צורחת על לקוחות בטונים ובמילים שמוכר גס בשוק לא מדבר בהם. אם לקוחה אומרת משהו שלא מוצא חן בעייה היא פשוט מתחילה לצרוח באלימות. מתנהגת ללקוחות באטימות ובהתנשאות. ואנשים מגיעים שוב ושוב לחנות. (אני אישית, באחד המקרים שקלתי להזמין משטרה, המצב הגיע כמעט להרמת יד - מצד המוכרת)
האשכולות הרבים שהיו כאן על קידישיק ומלאנז' ועל תודעת השירות שלהם, כנראה לא מזיזים לרשת כהוא זה.

• הוסף לסימניות
זה רק יוסיף לך יותר צער. תוותרי[/QUO

ממש ככה
איך זה יכול להיות שלרשת גדולה שמכבדת את עצמה ומתפרנסת מהציבור החרדי אין שרות לקוחות נורמלי??
אין אפשרות ליצירת קשר במייל??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אתן כל כך להוטות לקנות בקידי שיק?
מי שישמע איזה סחורה....
בנקסט וזארה יותר זול, יותר איכותי, ויותר יפה (לטעמי)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה אתן כל כך להוטות לקנות בקידי שיק?
מי שישמע איזה סחורה....
בנקסט וזארה יותר זול, יותר איכותי, ויותר יפה (לטעמי)
לך קל לקנות בנקסט. כשהילדים גדולים יותר זה נהיה קשה כי הסגנון כבר לא מתאים.
אני לבת 12 גבוהה מתקשה למצוא מלבד חולצות טריקו וסריגים.
חצאחת- אין
שמלות- הכל קצר
גם הרבה מהחולצות לא מתאימים בסגנון הדפס או גזרה וכו'

• הוסף לסימניות
תרגיעו!
יעלי רוצה להציע להם צילומים;)
תפני באמת מאחור מכון מור.. או תחפשי טלפון של המשווק של קרן ליין /מלאנז'
אותו דבר

תתפלאי לפעמים אני סתם לקוחה..
האמת שדוקא אז דילגתי על ההנהלה ובאתי ישר לסניף וזיכו אותי בלי בעיה על בגד שירד לו הצבע

• הוסף לסימניות
תתפלאי לפעמים אני סתם לקוחה..
האמת שדוקא אז דילגתי על ההנהלה ובאתי ישר לסניף וזיכו אותי בלי בעיה על בגד שירד לו הצבע
זהו שאותי לא זיכו ובקושי התייחסו אלי:(
ואני רוצה את השרות לקוחות שלהם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני ציינתי את המייל הנ"ל, ולמחרת האשכול נעלם/נבלע/נמחק

• הוסף לסימניות
בנושא שרות לקוחות של קידישיק עדיף שתתיאשו מראש.
ופשוט לא לקנות שם יותר!

• הוסף לסימניות
[QUOTE="
ופשוט לא לקנות שם יותר![/QUOTE]
חח...כבר אין מידות;)

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו ממש(13:00) למשרדים במספר הנ"ל 035181906
ענו מידית וטיפלו במהירות ובאדיבות בבעיה

• הוסף לסימניות
זהו שאותי לא זיכו ובקושי התייחסו אלי:(
ואני רוצה את השרות לקוחות שלהם.
צריכה עזרה . קניתי בקידישיק רחובות סט של 3 חולצות לבנים עם חלק קדמי שעשוי מעור. אחרי 2 כביסות שכובסו לפי ההוראות . העור התחיל להתפוצץ ואחרי חודש לא היה ניתן להלבישם.פניתי לשחרות לקוחות ומאז הם מנפנפים אותי.
יש למישהי ניסיון איך מטפלים בהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה