טלפונים של מרפ"דים

• הוסף לסימניות
דרושים לי טלפונים של מרכזיות פדגוגיות ברחבי הארץ.
אודה לעוזרים ולמסייעים.

• הוסף לסימניות
שתילי אריה - 5372097

• הוסף לסימניות
מרפד מעיין החינוך בירושלים 02-6587734/65

• הוסף לסימניות
שבילי בית יעקב- סמינר עם מרפ"ד: 026244432

• הוסף לסימניות
מרכז החינוך ביתר - 02-5802624

• הוסף לסימניות
סמינר ביע"ק גור ב"ב- 03-6150400 לסמינר להקיש 1 ולמרפ"ד שלוחה 215

• הוסף לסימניות
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש לי כתובת מייל:
מרפ"ד סמינר בית יעקב חיפה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ומס' הטלפון של הסמינר זה 04-8607000
יומוטב!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תכנית ליום כיפור או על סדר העבודה בבית המקדש, איזושהיא מצגת מרגשת.

• הוסף לסימניות
יש תוכנית מקסימה של מכון המקדש. מדובר בשקופיות עם ציורים ותמונות של סדר העבודה בצורה חיה וברורה. סתם לשם האינטלגנציה, יש להם תוכניות כאלו בכל מיני נושאים.
מדהים ומרגש.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים, ברמת שלמה, אישה שבנתה בעצמה דגם של המזבח והיא מסבירה בתוספת מצגת על עבודת הכהנים בבית המקדש - מאוד יפה ומרגש!
אם את מעוניינת אוכל להשיג לך את הפרטים שלה.
ידוע לי שהופיעה עם זה לכתות ח' שלומדות חומש ויקרא, וזה מאוד נתן להן.

• הוסף לסימניות
מדובר בבית ספר צפוני, ששפת הלימוד שלו הנה אידיש. בכל אופן-תודה על הרצון הטוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה