דרוש מידע טמו - שכחתי לכתוב שאני רוצה משלוח עד הבית

• הוסף לסימניות
וכבר ביצעתי התשלום.
ולא מצליחה דרך לתקשר איתם.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
לבטל את כל ההזמנה ולהזמין שוב

• הוסף לסימניות
ניסיתי לבטל אך המוצרים לא חוזרים לסל הקניות

והרשימה ארוכה- ולא אזכור מה הזמנתי...

• הוסף לסימניות
אפשר לסמן מיד בסיום הביטול, שרוצים להכניס לסל חזרה

• הוסף לסימניות
גם כשמבטלים זה מופיע עדיין כהזמנה קיימת שבוטלה, ולכן אפשר להיכנס לרשימת ההזמנות / ההזמנה שבוטלה - ולסמן הזמן שוב על כל מוצר (לא חייבים לפתוח אותו ממש, אפשר להזמין במסך ההזמנה, מה שזכור לי)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יוווו, התחיל להיות פה תאריך עברי בפורומים, ואוו

• הוסף לסימניות
הידד!
ניראה לי שאני מצליחה.
המשלוח נקרא סטנדרטי חינם?

• הוסף לסימניות
זו האופציה השנייה.
הראשון איסוף עצמי
השני - סטנדרטי - חינם
אז כנראה שזה זה, בכל אופן שימו לב שהכתובת שלכם נכונה ומדויקת ובהצלחה

נ.ב. תזכורת לא קונים בטמו בלי קופון 20% הנחה, זה נורא קל לקבל אותו וחבל על הכסף

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
הצלחתי וביצעתי את ההזמנה.
אני נדהמת לשמוע לגבי הקופון.
איך מקבלים את זה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
הצלחתי וביצעתי את ההזמנה.
אני נדהמת לשמוע לגבי הקופון.
איך מקבלים את זה?
הרבה פעמים אפשר פשוט לבקש בשירות לקוחות והם נותנים,
בנוסף לכך שאם טיפה לא היתם מרוצים ממשו הדבר הראשון שתקבלו הוא את הקופון הנ"ל

• הוסף לסימניות
א
תודה על המידע.
אלמד לפעם הבאה
אם עשית הזמנה רצינית (ההנחה היא עד 94 שח) אתה יכול לבקש קופון לבטל ולהזמין שוב כמו מקודם, כמובן אם שווה לך את הטרחה

יש פה אשכולות שלמים על טמו כמו לדוגמה התאמת מחיר ועוד..

• הוסף לסימניות
בצאט עם נציג, יכול להיות שאפשר גם ברובוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה