טמפלטים באפטר אפקטס

• פותח הנושא rr31
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי טמפלטים לאפטר אפקטס הבנויים ברזולוציה של HD
האם יש איזה script או expression או משהו כזה שיכול להקטין את כל האלמנטים
בקומפוזיציה באופן יחסי כך שיתאימו לDV?
ניסיתי ידנית אבל זה לוקח שעות כי משתנים המיקומים וכו'
וכבר עדיף להכין חדש...
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה "הבעיה"

אבל הקטנתי לבד...
1- הקטנתי את הרזולוציה - ונכון - מייד גודל המסכים משתנה
2- ולקחתי את המצלמה "אחורה"
ופחות או יותר זה יצא בסדר....

• הוסף לסימניות
אני פותחת קומפוזיציה חדשה בגודל DV, מעתיקה את הקומפוזיציה הסופית שבטמפלט לתוכה, ומקטינה הכל יחד. התוצאה הסופית בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
ישנו סקריפט מיוחד המיועד בדיוק למטרה זו, יש להקליד את הגודל הרצוי, והקומפוזיציה משתנה בהתאמה לגודל הרצוי. שם הסקריפט: scale composion.הוא מגיע יחד עם אפטר.
יש לבחור את הקומפזויציה המתאימה בחלון הפרויקט, לבחור את הסקריפט, שם יש אפשרות לבחור גודל רצוי, לאשר, וראו זה פלא, הקומפוזיציה כולה הוקטנה בבת אחת!!!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;613857:
אני פותחת קומפוזיציה חדשה בגודל DV, מעתיקה את הקומפוזיציה הסופית שבטמפלט לתוכה, ומקטינה הכל יחד. התוצאה הסופית בסדר גמור.

אבל בדרך כלל לא מספיק להקטין רק את הסופית
כי צריך גם את הקומפוזיציות הפנימיות
ואם יש סרטים, תמונות וכו' ולא רק טקסטים אז זה קצת מסתבך

• הוסף לסימניות
בס"ד
סליחה על הבורות - מה זה "טמפלטים באפטר אפקט" ואיפה משיגים אותם?
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;613949:
ישנו סקריפט מיוחד המיועד בדיוק למטרה זו, יש להקליד את הגודל הרצוי, והקומפוזיציה משתנה בהתאמה לגודל הרצוי. שם הסקריפט: scale composion.הוא מגיע יחד עם אפטר.
יש לבחור את הקומפזויציה המתאימה בחלון הפרויקט, לבחור את הסקריפט, שם יש אפשרות לבחור גודל רצוי, לאשר, וראו זה פלא, הקומפוזיציה כולה הוקטנה בבת אחת!!!
הרבה הצלחה!

לא רואה את הסקריפט
משהו יכול להדריך אותי איפה זה נמצא?

• הוסף לסימניות
מצאתי תודה

האם אפשר לתכנת את הסקריפט הזה
כך שאני אשלוט על האורך והרוחב?
כשאני מכניסה לו את מידת האורך הוא מקטין באותו יחס גם את הרוחב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה