דרוש מידע טסט שהוזמן ללא רצוני, יש אפש' לבטל אותו?

• הוסף לסימניות
ב"ה
באיזה איזור אתה מחפש
אם בבית שמש יש לי המלצה על מורה מיוחד,
ואני מאמין שיהיו לו רעיונות איך לעזור לך עם כל הפלונטר.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תודה, אני במודיעין.
וב''ה מצאתי מורה מדהים שהוא פשוט חוויה מתקנת למה שעברתי עד כה עם מורים.
לגבי הפלונטר, מקווה מחר לדבר עם מערכת ברוש שיבטלו את הטסט ואם זה לא יעזור, אני אגיש תלונה למשרד התחבורה.

• הוסף לסימניות
@פרוגמטי יש אפשרות לקבל את השם בהודעה אישית ע"מ לא ליפול אצלו,
אחרי החגים אמור להתחיל ללמוד אצל אחד במודיעין...
תודה

• הוסף לסימניות
ב"ה
באיזה איזור אתה מחפש
בהצלחה רבה

אפשר פרטים שלו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שמכיר את המורה לאון מביס יובלי?
אני מחפש כבר חודש מישהו זמין וסוף סוף מצאתי אותו,
אגב אני אחרי 2 טסטים בנתניה. ומפחד ליפול על מורה לא אמין שלא יגיש אותי לטסט כי הוא רוצה כסף...

• הוסף לסימניות
ב"ה
באיזה איזור אתה מחפש
בהצלחה רבה
אשמח לשמוע מי ה'מורה המיוחד' מבית שמש,
ומה היה מיוחד בו שנהנית כ"כ.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מי ה'מורה המיוחד' מבית שמש,
ומה היה מיוחד בו שנהנית כ"כ.
תודה מראש
ב"ה
נריה חלה
מורה חרדי
0542034518
תשאל את כל מי שזכה ללמוד אצלו
מורה מסור ומיוחד חושב רק לטובת התלמיד
מנסה לזרז במה שהוא יכול
ועוד הרבה מעלות טובות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האם ניסית להחליף מורה באותו בית ספר שבו הוזמן הטסט ושאליו שייכו את אגרת הטסט ששילמת? יכול להיות שאפשר לצאת לטסט ע''י מורה אחר באותו בית ספר שהיית רשום כששילמת את האגרה ושיעורים לעשות אצל מורה אחר איפה שאתה רוצה לפני הטסט!

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שאני יודעת בדיוק על איזה מורה מדובר,
עובד עצמאי, שייך ליובלי, מודיעין
י.כ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני אחרי 35 שיעורים, המורה הגיש אותי לטסט פנימי, בשיעור האחרון אמר לי: לא בטוח שתעברי, את חייבת לתפוס את עצמך בידיים....
אני יודעת שאני נוהגת ממש טוב. ויחסית לא עושה טעויות.
היום, בסיום הטסט אחרי שהבהרתי איפה טעיתי ומה אני לומדת מהטסט, המורה וה"בוחן" החליפו מבטים והמורה אמר:
"אוי, כנראה שזה לא היה מספיק, אז צריך לעשות עוד שיעורים ואז עוד טסט פנימי---------------------------"
שמעתי את זה וממש ממש נדהמתי.
אחרי כל האשכולות פה על הטסטים הפנימיים, הבנתי שאם לא עליתי על בן אדם אז בד"כ עוברים.
אמרתי לו שאני מקבלת את זה שיש לי מה לשפר, אבל אני לא מתכוונת לעשות טסט פנימי נוסף, כי הבנתי שזה פורמלי.
תכל'ס, הרגשתי שהוא היה מופתע שאני מבינה שיש פה קומבינה. (הנבחן השני שהיה איתי היה בחורצ'יק צעיר שלא מבין כלום, וגם אותו פסלו)
הגעתי למורה הזה מהמלצות ממש קרובות שעברו בטסט ראשון-----
הוא אמר שאם אני לא מרוצה מההתנהלות של בית הספר, אולי אפשרי שאעבור לבית ספר אחר.

מה אומרים? אני באמת אמורה לעשות עוד טסט?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה