דרוש מידע טסתם לאחרונה? אולי תדעו לענות

• הוסף לסימניות
לצורך טיסה ליוון אני צריכה להציג בדיקת קורונה PCR מ72 שעות אחרונות או אנטיגן מפוקח מ24 שעות אחרונות.
כמובן שצריך אישור על התוצאה באנגלית- מישהו יודע איפה עושים את זה בבית שמש?

• הוסף לסימניות
יש את איחוד הצלה ג'כ ברחוב יונה בן אמיתי ....
חוץ מזה יש בשדה התעופה ב 49 ש'ח אם תוצאה עד 24 שעות ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שימו לב שהבדיקות ב״נתב״ג״ הם במרחק שמצריך נסיעה מהטרמינל. !

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אם אני טסה ביום ראשון - בבוקר

מתי אני צריכה לעשות את הבדיקה כך שזה יהיה בתוך 72 השעות לפני הטיסה
וגם שאספיק לקבל תוצאה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אם אני טסה ביום ראשון - בבוקר

מתי אני צריכה לעשות את הבדיקה כך שזה יהיה בתוך 72 השעות לפני הטיסה
וגם שאספיק לקבל תוצאה?
72 שע' קודם
חמישי בבוקר
שהתוצאה תתקבל לפני שבת

• הוסף לסימניות
למנוע עוגמת נפש! אל תיבנו על בדיקות מהירות בנתב"ג (4 שעות)
-מעודכן לשבוע שעבר-
ככה אמרו לי בנתב"ג:
כרגע ובשבועות הקרובים אין בדיקות מהירות בנתב"ג בעקבות מחסור חמור ברכיב של בדיקת PCR מהירה, כרגע אין בכל הארץ PCR מהיר, החסר הוא בכל העולם (ספציפית לבדיקה הזו.)

• הוסף לסימניות

לאחר דיונים רבים שנערכו במשרד הבריאות, ולצד הירידה בתחלואת הקורונה, שר הבריאות ניצן הורביץ סיכם עם ראש הממשלה נפתלי בנט כי חובת הבדיקות לנוחתים בנתב"ג תסתיים ב-20 במאי. יגובש מנגנון שישמר את כשירות מערך הבדיקות וזאת למקרה ויתגלו וריאנטים חדשים שיצריכו את חידוש הבדיקות​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה