טעינה ביתית של רב קו

• הוסף לסימניות
היי!
זה הצליח!

נכנסתי דרך הקישור השני
נרשמתי

אישרתי
לקח למחשב המון זמן להתקין את התוכנה וגם בצד שמאל למטה בסרגל כתב המון זמן מתקין מנהל ההתקנים אבל התחבר בסוף!

• הוסף לסימניות
אבל הוא לא נותן לי לרכוש כרטיסים בדן!

• הוסף לסימניות
אצלי זה לא הולך.
התקנתי את התוכנה, והוא לא מזהה אותה.
יש מישהו שיודע מה אפשר לעשות אם בכלל?
או שאולי זה קשור לחסימה?

• הוסף לסימניות
נכנסתי בסוף גם אני דרך הקישור השני, והוא לא נותן רכישה ב"דן"...
כמו שכתב MV25.

מישהו ניסה לפנות אליהם?

• הוסף לסימניות
קניתי היום את הקורא כרטיסים לרב קו, נרשמתי באתר, עשיתי את האימות, התקנתי את התוכנה, הפעלתי את המחשב מחדש.
והופ...

(לקוח של נטפרי)

קבצים מצורפים

• רב קו.JPG
    KB 26.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יש משהו שהצליח להטעין בדן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זורם;1853653:
קניתי היום את הקורא כרטיסים לרב קו, נרשמתי באתר, עשיתי את האימות, התקנתי את התוכנה, הפעלתי את המחשב מחדש.
והופ...

(לקוח של נטפרי)

גם אני לקוחה של נטפרי ונתקלתי באותה בעיה בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1854141:
גם אני לקוחה של נטפרי ונתקלתי באותה בעיה בדיוק.

האם תוכלו לנסות שוב?
שלחנו תעבורת אינטרנט והוא טופל חלקית, אצלנו עדיין לא עובד, אני רוצה לדעת אם התקלה אצלנו או תקלה כללית של נטפרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זורם;1854296:
שלחנו תעבורת אינטרנט והוא טופל חלקית,
לא הבנתי מה עשיתם...
אבל בכל זאת ניסיתי ולא הצלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה