טעם של קיץ

• הוסף לסימניות
אולי ככה

קבצים מצורפים

• IMG_0750.JPG
    KB 112.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אין לי הבנה ושיג כלל וכלל באומנות הצילום, אך הפעם רצתה הנפש האומנותית שלי למצות את הכשרון הטבעי החבוי..

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה התאורה מאד יפה. היא רכה וטובה. היית צריכה להרחיק אותה מהקיר לנטרל את הצל שעל הקיר וקצת ימינה בכדי שלא תיהיה בטווח הצל שמוטל על הקיר וחוסם ממנה אור.

• הוסף לסימניות
מקווה שאני לא נשמעת צינית, אבל אם את רוצה להוציא את הנפש האומנותית שלך החוצה... כדאי לך לקפוץ לקורס צילום מקצועי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;796992:
מקווה שאני לא נשמעת צינית, אבל אם את רוצה להוציא את הנפש האומנותית שלך החוצה... כדאי לך לקפוץ לקורס צילום מקצועי!
רוצה את הנפש האומנותית הטבעית..
מרוב שאין לי הבנה בזה, אפילו קורס צילום לא יתאים לי, או נכון יותר: לא יעניין אותי במיוחד.
התמונה הראשונה- נראית לי טובה יותר, את השניה הייתי חייבת להוסיף כי רואים על הפרצוף שלה את חמצמיצות האפרסק וזו ממש אומנות לשמה גם אם התמונה לא נקייה ומלאה בפרטים מייגעים.

• הוסף לסימניות
אומנות של היוצר הגדול מכולם- יוצר כל. שברא את כל מגוון הטעמים ואת מגוון הבריות ליהנות מהם.

• הוסף לסימניות
טוב, נראה לי מיצינו...
והבנת טוב למה התכונו.....

הראשונה יפה נחמדה וטובה-ואפילו יותר
השניה- ........... והמבין יבין
זהו זה, אני סיימתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה