דרוש מידע טפט מדבקה שקוף לחלון

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג בירושלים טפט /מדבקה שקוף לחלון, שעדין יוכל להיכנס אור.?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת היכן ניתן למצוא טפט שימנע היזק ראייה, אבל שעדיין יוכל להיכנס קצת אור.
אשמח לכל מידע בענין.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שחיפשתי. בכל מקרה זה לא רלוונטי כרגע.
אני מחפשת מידע בנוגע לטפט שקוף לחלון. מי שיכול לעזור בענין, אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שחיפשתי. בכל מקרה זה לא רלוונטי כרגע.
אני מחפשת מידע בנוגע לטפט שקוף לחלון. מי שיכול לעזור בענין, אודה לו מאוד.
אה אוקיי, בהצלחה

• הוסף לסימניות
הזמנתי מעלי אקספרס את ה'טפט' הזה. היתרון שלו - זה בלי דבק!
הוא פשוט נדבק למראה/זכוכית בוואקום, כך שאם אתם מחליטים להוריד את זה - אין שאריות של דבק.
מחזיק אצלי כבר כמעט שנה. הוא לא מתקלף לבד, אלא אם אתם ממש מנסים לקלף.
הדבקתי על מראה ענקית שנמצאת מול חלון [ומשקפת לשכנים את כל הנעשה בחדרo_O ]
היא כמו זכוכית חלבית, כלומר היא שקופה אבל אי אפשר לראות ברור דרכה.
[ק"ש מנסיון של כמעט שנה]

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות יצירה, (כיף כף בבית שמש) טפט שנראה שקוף אבל יש דוגמאות שונות מן חריטות בצורות של עיגולים,
וכך נכנס אור והוא מטשטש לגמרי,
אפשר לראות אור או חושך או צבע שעומד קרוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה