טפסים לרישום ילדים לדרכון קנדי

• הוסף לסימניות
ילדיי יש להם אזרחות קנדית ועכשיו אני מעונין לעשות להם דרכון אז אני צריך למלא בשבילם טפסים מסוימים שאפשר לקבל באתר של השגרירות, אבל אני לא מבין מילה אנגלית אז אני לא יכול לעשות שום דבר באתר שלהם,
אז למי שיש את הטפסים האלה יעזור לי מאד אם יעלה אותו לכאן או ישלח לי באישי
תודה

• הוסף לסימניות
ממה שהסתכלתי באתר של השגרירות הקנדית, אם זה דרכון ראשון צריך לקבוע תור (אפשר דרך האתר או להתקשר אליהם) ולהיות נוכח במקום בעת הרישום.
לא מצאתי טופס לרישום בפעם הראשונה, רק חידוש דרכון קיים לילד.
אם אתם צריכים רק לחדש דרכון- אשמח לעזור ולהוריד את הטופס.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ילדיי יש להם אזרחות קנדית ועכשיו אני מעונין לעשות להם דרכון אז אני צריך למלא בשבילם טפסים מסוימים שאפשר לקבל באתר של השגרירות, אבל אני לא מבין מילה אנגלית אז אני לא יכול לעשות שום דבר באתר שלהם,
אז למי שיש את הטפסים האלה יעזור לי מאד אם יעלה אותו לכאן או ישלח לי באישי
תודה
שלום, אני אזרח קנדי, יש לך אולי מושג איך אני עושה אזרחות קנדית לילדים שלי?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיודע איך אני מחדש דרכון קנדי שעבר לו התוקף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה