כללי טקסטורה| תחרה

• הוסף לסימניות
של תחרה!!

תודה לכל העוזרים והמסייעים..!!!!

• הוסף לסימניות
תחפשי בפורום יש כמה

• הוסף לסימניות
חיפשתי. ואני לא מצליחה להכניס אותם לאילוס. יש מחשו שיכול לעזור לי??

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
file-place ותעלי את התחרה..

• הוסף לסימניות
יש לי תחרה בוקטורי.
יעזור לך?

• הוסף לסימניות
יש לי תחרה בוקטורי.
יעזור לך?

כן. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תחרה

מקוה שיעזור..

קבצים מצורפים

• tahara.jpg
    2.9 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
גם לי יש משהו.. אם יעזור...

בהצלחה...

קבצים מצורפים

• P1011122.JPG
    KB 707.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אין עליכם חברים..!!!!!!!

תודה רבה!!

אני בינתיים מנסה לראות מה עוזר לי..

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור
ושאלה לכולם לוקח כ"כ הרבה זמן לעלות תמונה או שרק לי?!
לוקח לי מלא זמן ובסוף הוא עושה לי שגיאה ניסתי שוב ושוב לעלות עוד תמונות ולא הצלחתי אז תסתפקי בתמונה הזו...

קבצים מצורפים

• 855245_82387670.jpg
    3.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תחרה אילוס

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    1.8 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תודה בינתיים!!

אני אנסה לעשות משו עם מה שקבלתי ואני אעלה את התוצאות.

אם יש למישו עוד משו זה עדיין אקטואלי.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה