כללי טקסטים נעלמים בסגירת PDF

• הוסף לסימניות
מה הסיבה שטקסטים נעלמים בסגירת קובץ אינדזיין לפידיאף, דבר שלא קרה עד היום?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
חייבים לראות את הקובץ כדי לעזור
סגור "חבילה" ותעלה לכאן או שלח במייל
ואנסה לעזור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
למה באמת זה קורה?? גם לי זה קרה ולא הבנתי למה

• הוסף לסימניות
בס"ד
נעלם כליל או נתג'ברש?
פעם קרה לי (במסגרת לימודים) עם פונט לא חוקי, כך שהיה צורך לקנוורט אותו קודם ואז לסגור לפידיאף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamaril;420894:
מה הסיבה שטקסטים נעלמים בסגירת קובץ אינדזיין לפידיאף, דבר שלא קרה עד היום?

קצת יותר פירוט היה עוזר.
איזו גירסה של אינדיזיין?
מה בדיוק נעלם? קטעי טקסט שלמים או ספרות וסימנים מסויימים?

• הוסף לסימניות
באיחור אבל בכל זאת - תשובה

לי זה קרה הרבה פעמים והבנתי בסופו של דבר שזה קורה בכמה סוגי גופנים (בעיקר מהסוגים השינים)
ולכן אימצתי לי מנהג של כל קובץ, שיכפולו והמרה לעקומות ואז סוגר ל PDF ואז אין שום בעיות מהסוג המתואר כאן.

המשך המון הצלחה ומקווה שעזרתי

תשובה

• הוסף לסימניות
זה קורה בגלל שפי די אפ לא מצליח לקורא את הכתב...סוג הגופן לא נמצא אצלו..לדוגמא שמשתמשים בגופן במחשב אחד ואז מעלים את זה במחשב אחר פתאום זה לא יקראא-יפתח אותו!!כי אין את הגופן במחשב הזה.....אם שמתם לב זה יכול לקרות גם באתרי אינטרנט המעצב מעלה גופן מסויים לא חינמי והגולשים שמתחברים לא יכולים לקרוא את הטקסט בגלל שאצלם במחשב יש רק את הגופנים הרגילים

הפתרון לזה
אם את עובדת באילוס' אז תהפכי את הטקסט לצורה...ואם את עובדת בפוטושופ תהפכי את השכבה של הטקסט לשכבה רגילה!!

בהצלחה!! מקווה שעזרתיי

• הוסף לסימניות
זה קורה בגלל שפי די אפ לא מצליח לקורא את הכתב...סוג הגופן לא נמצא אצלו..לדוגמא שמשתמשים בגופן במחשב אחד ואז מעלים את זה במחשב אחר פתאום זה לא יקראא-יפתח אותו!!כי אין את הגופן במחשב הזה.....אם שמתם לב זה יכול לקרות גם באתרי אינטרנט המעצב מעלה גופן מסויים לא חינמי והגולשים שמתחברים לא יכולים לקרוא את הטקסט בגלל שאצלם במחשב יש רק את הגופנים הרגילים

הפתרון לזה
אם את עובדת באילוס' אז תהפכי את הטקסט לצורה...ואם את עובדת בפוטושופ תהפכי את השכבה של הטקסט לשכבה רגילה!!

בהצלחה!! מקווה שעזרתיי

• הוסף לסימניות
הבעיה שזה קרה לי אחרי שהפכתי את הטקסט לצורה ומה שעוד יותר מוזר שרק חלק מהטקסט נעלם בהדפסה עצמה

• הוסף לסימניות
זה הזוייי!! פעם ראשונה שאני שומעת כזה דבר.... הפכת אתזה בקריאט אווטליין?

• הוסף לסימניות
אם אני יוכל אני העלה לכם את הקובץ, אמרו לי שזה משהוא בהגדרות ההדפסה אולי

• הוסף לסימניות
אני מעלה לכם סירטון כדי שתבינו למה אני מתכוונת שהכיתוב נעלם

לפי מה שתראו בסירטון לאחר שאני עושה קריאט אווטליין למילים אונ' בר אילן והמחלקה לכלכלה, כשאני באה להדפיס את הקובץ ל-PDF המילים אוני' בר אילן בלבד נעלמות ולא יוצאות בהדפסה ל-PDF , המוזר הוא למה אונ' בר אילן נעלם והמחלקה לכלכלה כן מודפס.
אם יש למישהוא פיתרון למה זה קורה אני אשמח לשמוע

קבצים מצורפים

• Video_2010-07-14_012522.wmv
    KB 772.1 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה