דרוש מידע טקסט מוורד לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
היי
אני מעבירה טקסט מוורד לאינדיזיין , זה טקסט תורני שיש מעל המילים מספרים קטנים ששולחים את הקורא לעיין בהערות למטה
אינדיזיין מישום מה לא מזהה את המספרים האלו
אני מניחה שזה סוג של הגדרה
אשמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אינדיזיין מייבא את ההערות שוליים עצמן ורק את ההפניות לא?

• הוסף לסימניות
לפני הייבוא לאינדזיין:

1. לשמור את קובץ הוורד כ-RTF, ואותו לייבא לאינדזיין
2. לייבא את הקובץ, ולא העתק הדבק

• הוסף לסימניות
תודה!
איך לייבא?

• הוסף לסימניות
אני פותחת קובץ וורד באינדיזיין, וזה מגיע בלי חלק ממנו
אותו חלק בכל המסמך: כל הא' ב' ג' וכו. (מצוינת תמונה למטה של הקובץ וורד)
אציין שרציתי להעביר את הטקסט עם הבולדים לכן סימנתי באפשרויות היבוא את האופציה-
1728557734759.png

1728557671708.png

• הוסף לסימניות
היי
אני מעבירה טקסט מוורד לאינדיזיין , זה טקסט תורני שיש מעל המילים מספרים קטנים ששולחים את הקורא לעיין בהערות למטה
אינדיזיין מישום מה לא מזהה את המספרים האלו
אני מניחה שזה סוג של הגדרה
אשמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי
תודה רבה
יש לסמן וי ליד המילים fut notz

קבצים מצורפים

• ייבוא הערות דוליים.png
    ייבוא הערות דוליים.png
    KB 1.2 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה