טקסט מנוקד

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מכניסים טקסט מנוקד לפרימייר?
(כשעושים היפוך לטקסט הניקוד לא עומד במקום)
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אי אפשר
צריך לכתוב בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אבל גם בפוטושופ יש לי את אותה בעיה.
כשהופכים את הכתב, הניקוד משנה מקום.

• הוסף לסימניות
ב"ה

אנחנו מתרגלים לכתוב ישר אלא אחרי כל תו לוחצים עם החץ השמאלי ועם תירגול זה הולך די מהר

• הוסף לסימניות
למה את צריכה להפוך בפוטושופ?
פוטושופ כותב לך הפוך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;720534:
ב"ה

אנחנו מתרגלים לכתוב ישר אלא אחרי כל תו לוחצים עם החץ השמאלי ועם תירגול זה הולך די מהר
אין אפשרות לנקד בכזו צורה, וחוץ מזה שזו עבודת פרך.
בקשר לפוטושופ,
יש מישהו שהפוטושופ לא כותב לו הפוך?

• הוסף לסימניות
בחיים לא ראיתי שפוטושופ כותב הפוך,
לי יש CS3
אולי זה קור בגרסה יותר מתקדמת?
לא נראה לי

• הוסף לסימניות
קודם כל לא צריך לכתוב הפוך יש את זה
http://www.langover.com/Online.aspx

בקשר לפוטושופ צריך גרסא תומכת עברית
פעם היה לי בעיה שלא תמך עברית לקחתי קובץ מפוטושופ שכן תומך והוא כתב לי ישר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה