טקס מייגע של הפעלת המחשב - קריאה לעזרה!

• הוסף לסימניות
הרי תאור טקס הפעלת המחשב שלי:

אני לוחצת על לחצן ההפעלה (0/1)
שתי נורות - אדומה וצהובה - נדלקות אחת אחרי השניה וכבות.
עוברות מספר שניות, ושוב: הנורות נדלקות אחת אחרי השניה וכבות, וכך חוזר חלילה במשך כשבע עד עשר דקות. (במשך זמן זה יש הודעה על המסך שהמחשב מכובה - כאילו לא לחצתי על שום כפתור)
לאחר מכן, נשארת הנורה הצהובה דולקת, ואז (כבר התרגלתי :rolleyes:) - אני לוחצת על לחצן reset, ורק אז המחשב מתחיל לעבוד, כלומר: מראה על המסך שהוא נדלק, מתחיל להריץ את ווינדוס, וכו'

הטקס הנ"ל מתבצע מידי יום ביומו, ואפשר שכמה פעמים.
מה קרה למחשב? מה זה ועל מה זה?
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מה קרה: אני לא יודע
מה זה : כנראה קושי מסוים בקריאת הביוס
על מה זה : אלוקים יודע

• הוסף לסימניות
טכנאי טוב שמטפל בדבר כזה?
כמה אמור לעלות?

• הוסף לסימניות
כנראה ספק.
עלות ספק פשוט כ 100 שח.
עלות טכנאי כ 100 עד 150 תלוי במיקום.
יכול להיות גם לוח אבל כנראה שזה רק הספק

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לדעה שזה ספק

אך אני ממליץ לקנות ספק איכותי לפחות hec.

• הוסף לסימניות
אכן HEC מייצרים ספקים זולים (יחסית) וטובים

• הוסף לסימניות
אוקיי, תודה.
נקנה בעז"ה ספק, ונעדכן אתכם
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
לכל טובי הלב שהתגייסו לעזור: הוחלף הספק, ואכן המחשב חזר לעבוד כאחד המחשבים (בדרך גם התגלה speaker שרוף לגמרי)
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה