דרוש מידע טריקה שקטה לארון מטבח

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג כמה כסף מוסיף לכל דלת בארון כשעושים בנגריה? (מטבח חדש)

• הוסף לסימניות
זה יוצא די יקר, וחבל.
אטמי אוזניים זול בהרבה.

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג כמה כסף מוסיף לכל דלת בארון כשעושים בנגריה? (מטבח חדש)
אנחנו עשינו אצל נגר והוא נתן לנו את זה כלול במחיר.
אצל הרבה נגרים זה הסטנדרט.
זה יוצא די יקר, וחבל.
כפי הידוע לי טריקה שקטה לארונות זה לא כ"כ יקר. מה שבעיקר מייקר זה טריקה שקטה במגרות.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו אצל נגר והוא נתן לנו את זה כלול במחיר.
אצל הרבה נגרים זה הסטנדרט.

כפי הידוע לי טריקה שקטה לארונות זה לא כ"כ יקר. מה שבעיקר מייקר זה טריקה שקטה במגרות.
למגירה אמרו לי 500, לא יודעת אם בארונות זה כלול
אם הם לוקחים על זה, כמה לדעתכם אמור לעלות לכל דלת?

• הוסף לסימניות
למגירה אמרו לי 500, לא יודעת אם בארונות זה כלול
אם הם לוקחים על זה, כמה לדעתכם אמור לעלות לכל דלת?
למגירה 500 זה כנראה צירים של בלום. אם לא, אז זה לא שווה את המחיר.
אין לי מושג כמה אמור לעלות לדלת. אנחנו לא שילמנו על זה.

• הוסף לסימניות
כן, של בלום
תודה!
נראה לי שאנחנו שילמנו 450 ש"ח על כל מגירה, אבל עדיין זה מחיר הגיוני, וזה שווה את הכסף.
המגרות של בלום מחזיקות 80 ק"ג בלי בעיה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שאנחנו שילמנו 450 ש"ח על כל מגירה, אבל עדיין זה מחיר הגיוני, וזה שווה את הכסף.
המגרות של בלום מחזיקות 80 ק"ג בלי בעיה.
המחירים עלו בחצי שנה האחרונה...
כמו כל מוצר בשוק
אז זה באמת הגיוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה