טרי מהכן- הם רוקדים

• הוסף לסימניות
הם רוקדים, אבל משהו קצת חסר לי בציור :confused:(חסר צבע? הזקנים בהירים מידי? ההצללות בעיניים בסדר?) :confused:
אשמח לחוות דעתכם:)
וסתם עוד שאלה, איך הסגנון בכלל?
לא ראיתי כ"כ בפורום שהאקוורל מככב בצביעה הידנית, בשבילי אקוורל זה חלק מתוך תוכי...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 635.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מקסים ממש~!
כיף לראות ציורים עבודת יד.

• הוסף לסימניות
הדבר היחיד שמפריע לי זה שהם נראים עצובים וזה לא מסתדר עם הריקוד,
אני אוהבת את הצבעוניות.

• הוסף לסימניות
סגנון וקו שונים מהרגיל.
נוסטלגי משהו..

ציור יפייפה!

• הוסף לסימניות
מאד יפה, מלא עומק ונשמה יהודית.

רק חבל שבספר התורה יש כוכב בעל חמש צלעות, ולא מגן דוד, שהוא שמל יהודי.

אולי גם כדאי שהרוקדים פניהם 'יאירו', עיניהם פתוחות, פיהם שוחק (מעט), בשמחה של מצוה...

• הוסף לסימניות
מקסים!
מלא אוירה!
הם נמוכים מעט ,וכדאי להלביש להם את השטרימל , ש"ישב" יותר טוב על הראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1466635:
הדבר היחיד שמפריע לי זה שהם נראים עצובים וזה לא מסתדר עם הריקוד,
אני אוהבת את הצבעוניות.

זה ריקוד של דבקות, אבל באמת עכשיו כשאני מסתכלת העיניים אולי עצומות בדבקות אך הגבות נראות עצובות/דאוגות
תודה על הארת עיני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בואו חשבון;1466780:
מאד יפה, מלא עומק ונשמה יהודית.

רק חבל שבספר התורה יש כוכב בעל חמש צלעות, ולא מגן דוד, שהוא שמל יהודי.

אולי גם כדאי שהרוקדים פניהם 'יאירו', עיניהם פתוחות, פיהם שוחק (מעט), בשמחה של מצוה...

תודה על ההערה באמת אשנה את הכוכב(מחוסר שימת לב) למגן דוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;1466824:
מקסים!
מלא אוירה!
הם נמוכים מעט ,וכדאי להלביש להם את השטרימל , ש"ישב" יותר טוב על הראש.

הם נמוכים בכוונה, אבל בשביל השטריימל כדאי להוסיף הצללה מתחתיו, תודה:)

• הוסף לסימניות
יש בציור הזה עומק
הייתי תולה אותו אצלי בסלון (לא הרבה דברים נכנסים אליו..)

• הוסף לסימניות
ציור יפיפה! הדבר היחיד שמפריע לי בעין זה השטריימל של השמאלי. אבל זה לא פוגם בהנאה מעדינות הציור.

• הוסף לסימניות
מקסים, אהבתי!
לדעתי לא חסר כלום, אל תגעי בו יותר.

• הוסף לסימניות
יפיפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה