דרוש מידע טרם - למה השירות שם גרוע?

השפה הערבית שולטת ביד רמה,
אני לא חושבת שזה הבעיה.

בשאר אתה צודק 1000%.....
גם אותי שחררו פעמיים יום אחרי יום ברצף שבקרתי שם,
ובסוף אשפזו אותי עם דלקת חריפה.........

סיפור טרי מהערב, בחור שחזר מהישיבה מגובס, עם שבר בקרסול מאמש, היה הלילה ביד שרה, להד"מ, הסירו את הגבס, ושללו כל שבר!
יש שרה, חדר מיון מומלץ ביותר!

סיפור טרי מהערב, בחור שחזר מהישיבה מגובס, עם שבר בקרסול מאמש, היה הלילה ביד שרה, להד"מ, הסירו את הגבס, ושללו כל שבר!
יש שרה, חדר מיון מומלץ ביותר!
חייבת להיות סיבה כלכלית לכך שבמוקד לילה יש תמיד רק רופאים בעלי מבטא ושפת אם מסויימים, (איך אני מתבטא יפה בלי לעצבן את כל יפי הנפש, נכון?), ובטרם רמת השירות הכוללת נמוכה עוד יותר.

איך אני מתבטא יפה בלי לעצבן את כל יפי הנפש, נכון?
לא זה היה נכוונה שלי,
יש רופאים בעלי מבטא ושפת אם מסויימים מצויינים
כמו ד"ר אומרי רופא ילדים בכללית, הוא היה ראש מחלקת טיפול נמרץ לילדים, בהדסה הר הצופים,
ויש רופאים בעלי מבטא ושפת אם מסוג אחר לגמרי מזעזעים.......

ודרך אגב בטרם בית שמש יש המון רופאים יהודים שאפילו דלקת חריפה לא יודעים לזהות......

חייבת להיות סיבה כלכלית לכך שבמוקד לילה יש תמיד רק רופאים בעלי מבטא ושפת אם מסויימים, (איך אני מתבטא יפה בלי לעצבן את כל יפי הנפש, נכון?), ובטרם רמת השירות הכוללת נמוכה עוד יותר.
כמה זמן אורכים לימודי הרפואה בארץ וכמה ברשות הפלסטינית?
אחוז עוברי בחינת הרישוי בישראל אחרי לימודים בחול

ולא תאמינו - תואר דוקטור לרפואה ברש"פ מוכר במדינת ישראל.

אה, ושכחתי לציין שירדן במקום השני ומצריים במקום החמישי.
מי מכם שלא היה נוסע להוציא תואר בשנתיים ולהרויח כמו רופא - שירים יד.

כשהיה צריך - קיבלתי הפניה באופן מיידי.
מאוד תלוי בסוג המקרה.
במקרה של חום גבוה, סטורציה נמוכה, דופק בשמים - הייתי צריכה ממש להתעקש שיתנו לי הפניה.
האמת, שזה היה מיותר ממש, כי מהמיון הופנינו ישר לטיפול נמרץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה