דרוש מידע טרמפולינה(מתנפחים) איפה קונים?

• הוסף לסימניות
ב''כח הפרסום'' מפרסמים - כיף להשכיר - הפעלה, השכרה ומכירה.
המחירים נראים טובים, ונראה לי שאם הם מתעסקים עם השכרה גם של אותם מוצרים - ז''א שזה מוצרים עם נסיון.
זה בבני ברק:
0527126501.

• הוסף לסימניות
אני קניתי פעם אחד ב1200 ש"ח שהחזיק בערך שנה בשימוש מסיבי (השכרה)
ואח"כ קניתי שמשונית במחיר של כ-8000 (יש גם ב6000) ומחזיק טפו טפו...(גם לגדולים ללא הגבלת משקל)

• הוסף לסימניות
מעניין אותי לרכוש. מה גודל המתקן?

• הוסף לסימניות
אני קניתי פעם אחד ב1200 ש"ח שהחזיק בערך שנה בשימוש מסיבי (השכרה)
ואח"כ קניתי שמשונית במחיר של כ-8000 (יש גם ב6000) ומחזיק טפו טפו...(גם לגדולים ללא הגבלת משקל)​
ממש רלוונטי לי
אשמח לדעת כל פרט
גודל/דגם/מחיר/חנות איפה קונים?
תודה

• הוסף לסימניות
ממש רלוונטי לי
אשמח לדעת כל פרט
גודל/דגם/מחיר/חנות איפה קונים?
תודה
לצערי אני לא יכולה לתת פרטים כי קניתי דרך משהי שעובדת בחנות עם סוכנים וכד' ואני לא זוכרת פרטים, רק נתתי אינדיקציה למחירים.

• הוסף לסימניות
לצערי אני לא יכולה לתת פרטים כי קניתי דרך משהי שעובדת בחנות עם סוכנים וכד' ואני לא זוכרת פרטים, רק נתתי אינדיקציה למחירים.​
אחח חבל
אבל איזה סוג זה שימשונית?
ואת הגודל את יודעת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה