עזרה טרמפיסט

• הוסף לסימניות
דרוש בדחיפות! טרמפיסט ישיבה עם קשירה שמתאים לכל העגלות
מי שישד לו למסירה או מכירה במחיר סימלי במצב טוב בלבד אשמח לשמוע. ב"ב או י-ם או עמנואל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת טרמפיסט או אוניברסלי או לבוגבו למסירה או יד שניה
אם יש למישהו ממש אשמח או לחילופין אם יש גמחים כאלה גם יעזור (צריכה לתקופה קצרה)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת טרמפיסט או אוניברסלי או לבוגבו למסירה או יד שניה
אם יש למישהו ממש אשמח או לחילופין אם יש גמחים כאלה גם יעזור (צריכה לתקופה קצרה)
היי
יש לי למכירה אוניברסלי, ישיבה עם קשירה במצב מעולה
130 ש''ח
ביתר / ירושלים

• הוסף לסימניות
אתקשר מחר בע''ה
לגבי ההודעה שלך באשכול השמלות (אין לי הרשאה להגיב שם)
יש לנו את השמלות האלו לנשים-אם זה מה שהתכוונת?
ולילדות אני מכירה מי שיש לו (חוץ מנורדמן)

• הוסף לסימניות
לגבי ההודעה שלך באשכול השמלות (אין לי הרשאה להגיב שם)
יש לנו את השמלות האלו לנשים-אם זה מה שהתכוונת?
ולילדות אני מכירה מי שיש לו (חוץ מנורדמן)
אשמח ממש לפרטים
תוכלי לשלוח לי מייל
mbygyyl3122 gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה