דרוש מידע טשטוש בראייה לאחר ניתוח לייזר

• הוסף לסימניות
ראייה מטושטשת לאחר ניתוח לייזר
שלום וברכה, אשמח לעיצה מהמבינים.
עשיתי ניתוח לייזר של פי אר קיי לפני כשלוש שנים, וברוך ה' הכול היה בסדר, אבל מלפני כחצי שנה התחילה לי נסיגה בראייה ואני רואה לצערי בצורה מטושטשת.
הפרופסור המנתח (ד''ר אור קייזרמן מ-'כאר לייזר') המליץ לי על טיפות נגד יובש וזה לא עזר, ואז על עוד סוג של טיפות אבל גם זה לא עזר, ובסוף הוא אמר שצריך לעשות ניתוח לייזר בשביל לפתור את הבעייה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ממישהו שעשור אחרי שעשה את הניתוח גם היה לו קצת טשטוש וסנוורים, הוא התחיל לקחת ויטמין A ותוך תקופה זה עבר לו,
רושם רק מה שאמר לי ולא בתור המלצה וכו'

• הוסף לסימניות
ראייה מטושטשת לאחר ניתוח לייזר
שלום וברכה, אשמח לעיצה מהמבינים.
עשיתי ניתוח לייזר של פי אר קיי לפני כשלוש שנים, וברוך ה' הכול היה בסדר, אבל מלפני כחצי שנה התחילה לי נסיגה בראייה ואני רואה לצערי בצורה מטושטשת.
הפרופסור המנתח (ד''ר אור קייזרמן מ-'כאר לייזר') המליץ לי על טיפות נגד יובש וזה לא עזר, ואז על עוד סוג של טיפות אבל גם זה לא עזר, ובסוף הוא אמר שצריך לעשות ניתוח לייזר בשביל לפתור את הבעייה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה.
הדבר היחיד שאני יכול לומר לך זה לא לסמוך על המנתח של כאר לייזר
לך לבדיקה אצל לוינגר או אפי עדיף מזה בהדסה

• הוסף לסימניות
יש משהו ששמע המלצה מעסקן או מגורם אחר על פרופסור אור קיזרמן מכאר לייזר

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצלו ושמעתי מהמון אנשים שעשו אצלו והיו מאד מרוצים
מכיר אחד שעשה אצלו
ושנה אחרי שעשה את הניתוח נכנס לי עצם זר לעין והיה לי דלקת חמורה בעין
והיה מאושפז בתל השומר והרופאים אמרו לול שמי שעשה לך את הניתוח הוא אלוף

• הוסף לסימניות
לצערי אולי התקבל בגלל דברי רושם לא נכון על קאר לייזר או על ד''ר קייזרמן, ולכן חשוב לי לומר שהלכתי לפני כמה ימים לבדיקה אצל ד''ר לוינגר, והוא אמר לי שד''ר קייזרמן הוא אחד מחמישה אנשים שהוא סומך עליהם בתחום של הלייזר. ולגבי הבעיה שלי הוא אמר שזה משהו שלא היה אפשר לצפות אותו מראש וגם הוא עצמו היה עושה לי את הניתוח אם הייתי בא אליו מראש. תודה בכל אופן לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
לצערי אולי התקבל בגלל דברי רושם לא נכון על קאר לייזר או על ד''ר קייזרמן, ולכן חשוב לי לומר שהלכתי לפני כמה ימים לבדיקה אצל ד''ר לוינגר, והוא אמר לי שד''ר קייזרמן הוא אחד מחמישה אנשים שהוא סומך עליהם בתחום של הלייזר. ולגבי הבעיה שלי הוא אמר שזה משהו שלא היה אפשר לצפות אותו מראש וגם הוא עצמו היה עושה לי את הניתוח אם הייתי בא אליו מראש. תודה בכל אופן לכל המגיבים
מה עם העיניים? הסתדר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה