ט' באב, כותל מערבי • מצגת להורדה

• הוסף לסימניות
חזק

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקומפוזעציות והתפיסות המעניינות, שנותנות מימד אחר ליום הנורא הזה..

• הוסף לסימניות
יפה, יש כמה חזקים מאוד.
כל הכבוד על ההשקעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;431571:
תודה למנהל פורום צילום - שמיל. המצגת יושבת על השרת שלו.

לא שלי .. של פרוג ..

מאיפה המוזיקה הזאת ?
נראה שהיא נכתבה במיוחד למצגת ..
והתמונות ... מיוחדות .. למרות שיש כמה שקצת פחות ..
למשל התמונה עם הפרחים בקדמת הפריים ... לא משהוא .

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. רוב התמונות פשוט טובות.

• הוסף לסימניות
מקסים
מאד מרגש

• הוסף לסימניות
מקבץ תמונות מדהים, יוצרות אוירה...

• הוסף לסימניות
ממש מרגש. מכניס לאווירה מאוד מאוד גם כשעכשיו מוצאי ט"ו באב
וממש חיכיתי לסוף המצגת לראות שהמשיח מגיע!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מחכה למצגת הבאה:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. כמו מצגות קודמות, גם את זו אני אוהבת כמכלול (אפילו אם יש תמונות שבעיני הן פחות טובות).
המוזיקה תורמת מאוד.
פתחתי את האתר שלינקקת אליו ולא הבנתי משהו (אולי התשובה כתובה שם, אבל זה באנגלית...) -
המוזיקה באתר פתוחה להורדה חופשית בצורה חוקית? בעלי האתר משלמים לבעלי הזכויות על השירים? איך בעלי האתר מממנים אותו?
טוב, אתה לא צריך לענות על כל זה, אבל אשמח רק לדעת אם ההורדה של מוזיקה משם היא חוקית ולפי ההלכה. (לא שאני רומזת משהו אחר לגביך, אבל בימינו אי אפשר לדעת...)

• הוסף לסימניות
בס"ד

האמת שאני לא יודע. הגעתי אל האתר מזמן אחרי חיפושים ארוכים.
לי זה נראה אתר רציני, שאנשים מעלים לשם יצירות שלהם כדי להתרשם. ישנם יצירות שא"א להוריד אלא רק בתשלום. או לחילופין שאפשר להוריד רק שיר אחד כדי להתרשם.

נראה אתר רציני, ואם יש אפשרות להוריד חינם אז כנראה שזה באישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;433022:
בס"ד

האמת שאני לא יודע. הגעתי אל האתר מזמן אחרי חיפושים ארוכים.
לי זה נראה אתר רציני, שאנשים מעלים לשם יצירות שלהם כדי להתרשם. ישנם יצירות שא"א להוריד אלא רק בתשלום. או לחילופין שאפשר להוריד רק שיר אחד כדי להתרשם.

נראה אתר רציני, ואם יש אפשרות להוריד חינם אז כנראה שזה באישור.

אה, הבנתי. זה אתר שמכיל רק מוזיקה מקורית של האנשים שהעלו אותה?
מעולה, נשמע כמו אתר מושלם.
גם עצם העובדה שיש שירים לרכישה בלבד גורם לזה להיראות חוקי (ומתאים להלכה) יותר.

אז תודה לך. :)

• הוסף לסימניות
בס"ד

האמת שאני לא יודע מי מכיל מה.
אני רק רואה את הקטגוריות בצד, בד"כ הולך לקלאסי ומתחיל להקשיב כמה שעות עד שאני מוצא את שאהבה נפשי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;433028:
בס"ד

האמת שאני לא יודע מי מכיל מה.
אני רק רואה את הקטגוריות בצד, בד"כ הולך לקלאסי ומתחיל להקשיב כמה שעות עד שאני מוצא את שאהבה נפשי.
סבבה. תודה. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה