בקשה יאנג 2

• הוסף לסימניות
היי קניתי עכשיו יאנג 2
וחסמתי אופציה להתקנת אפלקציות כאילו חסמתי אופציה לוויפי
והמוכר אמר לי בחנות שעם אני רוצה שאני יתקין לבד תכלס לא הצלחתי דרך בולטוס וכזה
מישהו יודע איך אני כן יכולה להתקין?
אולי דרך מחשב?
תודה

• הוסף לסימניות
בעיקרון זו שאלה לפורום מתמחים

רק שלא הבנתי את הקשר בין התקנת האפליקציות לחסימת הווי פיי?
מה כאילו אין לכם גישה לאינטרנט בשביל להוריד? אם כן אז באם מתקין האפליקציות קיים אפשר להתקין פליקציות שקיימות על כרטיס זיכרון וכדומה, מה שכן אי אפשר מגוגל פליי,

אם יש דפדפן אפשר להכניס סים (אולי אפילו של נטפרי, אין לי ניסיון) אבל אני לא ממליץ להתעסק עם אינטרנט פרוץ

• הוסף לסימניות
זהו ניראה לי ככה כבר הספקתי לראות שהוא דפוק
סתם בזבוז כסף אתה צודק
בעיקרון אפשר לקבל את הכסף חזרה עד 48 שעות,
באופן כללי נראה לי שבכלל אסור לו למכור אותו, עד כמה שזכור לי מלפני שנה כבר נאסר למכור על מכשירים שאינם דור 4 (אא"כ הוא מכר לך כנגן)

• הוסף לסימניות
בעיקרון אפשר לקבל את הכסף חזרה עד 48 שעות,
באופן כללי נראה לי שבכלל אסור לו למכור אותו, עד כמה שזכור לי מלפני שנה כבר נאסר למכור על מכשירים שאינם דור 4 (אא"כ הוא מכר לך כנגן)
לא עבר כבר 48 שעות וואלה הוא מכר לי תפאלפון בתור פלאפון לא בתור נגן
וואלה מוזר טוב שאתה אומר לי

• הוסף לסימניות
בדקתי לך שוב, ולצערי, אני לא בטוח שהיה אסור לו למכור, האיסור הוא ליבא
בכ"א אי אפשר לחבר אותו (אא"כ הוא הופעל קודם יחד עם סים או שהוא שינה לו את ה IMI)
מה שבטוח שבאם הוא לא עדכן אותך הוא לא הוגן

1738709232278.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה