כללי יבוא מאינדיזיין לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם

כשאני מייבאת ע"י PLACE קובץ איננדיזיין אחד לקובץ אינדיזיין אחר
התוכנה מייבאת את זה בתור תמונה שלמה שאינה ניתנת לעריכה
כלומר היא מכניסה לי את העמוד ללא טקסט חי או מסגרות שניתן לערוך אותם

לדוגמא אם עיצבתי כמה עמודים למגזין באינדיזיין
ואני רוצה להשתמש בעיצוב של עמוד מסויים (או כמה עמודים) שוב בקטלוג אחר.

איך ניתן לייבא את העמודים הרצויים כך שאוכל לערוך את התמונות והטקסט שבהם?

תודה מראש לכל העונים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתאל;1985835:
בוקר טוב לכולם

כשאני מייבאת ע"י PLACE קובץ איננדיזיין אחד לקובץ אינדיזיין אחר
התוכנה מייבאת את זה בתור תמונה שלמה שאינה ניתנת לעריכה
כלומר היא מכניסה לי את העמוד ללא טקסט חי או מסגרות שניתן לערוך אותם

לדוגמא אם עיצבתי כמה עמודים למגזין באינדיזיין
ואני רוצה להשתמש בעיצוב של עמוד מסויים (או כמה עמודים) שוב בקטלוג אחר.

איך ניתן לייבא את העמודים הרצויים כך שאוכל לערוך את התמונות והטקסט שבהם?

תודה מראש לכל העונים :)

לעשות בחלונית העמודים move למסמך אחר הפתוח .
זה לא אותו תוצאה של מיקום. אבל במיקום אי אפשר מה שרצית. אם כי תוכלי לערוך את המקורי ולעשות עדכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1985844:
לעשות בחלונית העמודים move למסמך אחר הפתוח .
זה לא אותו תוצאה של מיקום. אבל במיקום אי אפשר מה שרצית. אם כי תוכלי לערוך את המקורי ולעשות עדכון.

תודה רבה
זה בדיוק מה שהייתי צריכה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה