יבוא נתונים בקובץ CSV

• פותח הנושא yod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב
אני משתמש חדש בוורדפרס 4.3.1ffice:eek:ffice" /><O:p></O:p>
אני מנסה להעלות נתונים כמותית בקובץ CSV
ע'י Import WooCommerce<O:p></O:p>
הגעתי לעמוד<O:p></O:p>
Import Data Configuration<O:p></O:p>
מצ'ב
ומשם אינני מצליח להמשיך.<O:p></O:p>
האם זו הדרך להעלות כמותית? <O:p></O:p>
היכן אוכל למצוא תמיכה כללית בעברית לנ'ל?<O:p></O:p>
תודה רבה מראש<O:p></O:p>
<O:p></O:p>

קבצים מצורפים

• קונפיגורציה.jpg
    KB 90.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה הסתבכת, שמה אתה אמור ללחוץ NEXT.
בגדול אני חושש שיש לך טעות, וורדפרס זה לא תוכנה שאתה קונה שיש לך אפשרויות מסויות אם התוכנה ויש לך תמיכה מסודרת. וורדפרס זה מערכת שמיועד לבוני אתרים שבמקום להתחיל מ0 אז מתחילים מ60.
בכל מקרה אם אתה מחפש תמיכה בכל זאת תעשה חיפוש קטן בגוגל "תמיכה באתרי וורדפרס"

• הוסף לסימניות
תודה, יש אפשרות להעלות ל WP קובץ המכיל כמות נתונים ?

תודה :) לך אבל כמובן שלחצתי NEXT ושם זה "נתקע" ראה מצ'ב.
השאלה היא האם יש או אין אפשרות להעלות קובץ המכיל כמות נתונים או שהעלאה רק אחד אחד (בעמוד "הוסף מוצר חדש").
אני חדש בעניין הזה ואודה על פיתרון אך גם מתן כיוון לעמוד עם תמיכה בעברית תהיה מועילה.
אגב, חיפשתי בגוגל "תמיכה באתרי וורדפרס" ולא מצאתי תשובה לבעיה הספציפית הנ'ל.

קבצים מצורפים

• NO-LOGS-YET-NOW.jpg
    KB 100.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אשמח להצעת מחיר לביצוע/הדרכה לעניין זה.

יהודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה