יבוא קבצי PDF לאוטוקאד

• הוסף לסימניות
זכור לי שאפשר לייבא באמצעות IMPORT קבצים לקובץ אוטוקאד.
משום מה הפעולה נכשלת והקובץ לא מצליח להגיע- מישהיא יודעת איך עושים את זה?
הפעולה הזו נחוצה גם לתוכניות שאני רוצה לייבא וגם ללוגו שברצוני לשים בתחתית התוכניות שלי
אשמח לעזרתכן.

• הוסף לסימניות
את יכולה גם לגרור את הקובץ הרצוי לתוך מסך האוטוקאד.
אפשר גם דרך XREF- יש שם אפשרות לבחירה של כל מיני סוגי קבצים:

• הוסף לסימניות
או באינסרט - אטאצ'

קבצים מצורפים

• pdf.PNG
    pdf.PNG
    KB 36.9 · צפיות: 242
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות שה-PDF הופך לקווים ממש כשמכניסים אותו לאוטוקד
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שה-PDF הופך לקווים ממש כשמכניסים אותו לאוטוקד
איך עושים את זה?
אם הקובץ PDF הינו מקורי (שיצא ישירות מהאוטוקד) הוא יומר לקוים ממש, אך אם הקובץ סרוק לא ידוע לי על אפשרות.

• הוסף לסימניות
אם הקובץ PDF הינו מקורי (שיצא ישירות מהאוטוקד) הוא יומר לקוים ממש, אך אם הקובץ סרוק לא ידוע לי על אפשרות.
איך אני מפוצצת אותו כדי שיהיה לי קווים ממש
הוא אכן יוצר מאוטוקד

• הוסף לסימניות
הוא אמור לצאת קוים ממש הרגע המרתי קובץ שהכנתי וזה הגיע בקוים
כנראה שהקובץ לא מקורי
תוכלו לבדוק תכינו PDF של שרטוט ואח"כ תמירו את הPDF לאוטוקד והוא יגיע כקוים

קבצים מצורפים

• המרה.PNG
    המרה.PNG
    KB 25.7 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
איפה נמצא ה-PDF IMPORT ?
אני עובדת עם אוטוקד קלאסיק
תודה רבה
פשוט הכנתי פרט חשוב וסגרתי PDF ולא שמרתי שינויים באוטוקד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה