כללי יבוא קובץ פתוח לאילוס'

• הוסף לסימניות
בעיה דחופה-
אני מיבאת קובץ פתוח של אילוס' ממחשב אחר וכשאני פותחת אותו אצלי זה משתנה לעקומות ואני לא יכולה לטפל בפונטים ובכלום מה לעשות??????????????
יש לי את כל הפונטים האלו......זה לא הבעיה...
זה קורה גם בפי די אף וזה לפני שעשיתי פי אס....
זה אולי משהו בהגדרות של התוכנה?
כי מהמחשב שלי למחשב השני זה לא קורה!
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה!!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה תענו אני תקועה באמצע עבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נסי לשמור כקובץ פתוח בהגדרות של הPDF.

• הוסף לסימניות
אני יודעת עכשיו מה הבעיה אבל אין לי פתרון אז תעזרו בבקשה..........
כשאני פותחת קובץ של אילוס' או PDF שנעשה במחשב אחר התוכנה מיד ממירה את הקובץ לעקומות כך שאני לא יכולה לטפל בקובץ האם משהו יודע איך משנים את ההגדרה ואיפה?????
דחוף!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזו גרסה של אילוס?
יתכן ואחת מתקדמת יותר מזו שבה את מנסה לפתוח.
אם זו אכן הבעיה אז כשאת שומרת באילוס הראשון תגדירי לו שישמור בגרסה הישנה יותר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לשם שינוי!
עוד לא בדקתי את זה אבל זה הדבר הראשון שעלה לי הבוקר ורצתי לבדוק נראה אם זה יעבוד..נעדכן אותך אישי....................................... אין מילים!!!!!

• הוסף לסימניות
שיהיה לך בהצלחה
יפה אני רואה שאת עמוסה בעבודות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה