יבורכו העוזרים- השבת אבידה

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה קרה אבל אחרי שעזבתי את המחשב לכשעתיים, חזרתי לעבודה ואני מגלה שכל שורת הפקודות העליונה איננה. נעלמה. גם הלשוניות הראשיות אינן.(אף אחד לא נגע במחשב כי כשאני קמה ממנו אני נועלת אותו). בבקשה, תעזרו. אני באמצע עבודה ולא יכולה לזוז כך. מה שאפשר בלחצן הימני השתמשתי למרות שזה מסרבל ומאט את העבודה, אבל עכשיו הגעתי לפקודות שלא קיימות בלחצן כמו חישוב שטח של PLINE וכד'
תודה מראש לכל המסיעים.

• הוסף לסימניות
תבורכי משמים-
ניסתי לבדוק איך מחזירים את הסרגלים והם מהר נעלמו לי בלי יכולת לחזור,
אבל אל תדאגי, בסוף מצאתי-
תכתבי את המילה ribbon הם מיד יחזרו,
את התפריט העליון ניתן להחזיר כך:
צפה בקובץ המצורף 297876

• הוסף לסימניות
:(ראשית, תודה וסליחה על הבלאגן (עכשיו את מבינה אותי יותר טוב...), שנית,זה הדבר הראשון שניסיתי לעשות אבל זה לא עזר לי.אני אנסה עכשיו שוב.
ושוב תודה ע-נ-ק-י-ת!
ניסיתי וזה לא עוזר. אני מצרפת קובץ כדי שתראי מה כן יש שם.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 9.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
משתתפת בצערך
ספרי לנו כשהסתדר לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2107225:
משתתפת בצערך
ספרי לנו כשהסתדר לך

הי! מאיפה יש לך זמן לפרוג עכשיו??? ;)
עכשיו את מבינה מהיכן יכולים לצוץ עיכובים :( ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2107211:
ניסית את ribbon?
תנסי גם CTRL+0
יששששששששששששששש! ענקית אחת! בעזרת ריבון העולמים זה הצליח(ובאמת חשבתי שאת צוחקת...).
תגלי לי מה הפקודה הקוסמת הזו?
אין פה אייקון של פרחים, אז תדמייני.
ותודה גם לשיפי שניסתה לעזור בפרטי.
ברכות יחולו על ראשכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2107258:
מה עזר? RIBBON? שנדע להבא...

שמחה שהצלחתי לעזור, ליל"ט

כן. ריבון...
ליל"ט. (את המעשה הטוב שלך להיום עשית.)

• הוסף לסימניות
סתם זו הזדמנות ללמוד קיצורי מקלדת, כמעט ואין צורך להשתמש בפקודות ע"י העכבר, הכל מהיר הרבה יותר.
מומלץ בחום!

• הוסף לסימניות
מה שיכלתי לעשות עם עכבר ימני או קיצורי מקלדת עשיתי אבל חיפשתי איזה קיצור יכול להיות ל-Area ולא מצאתי... ופה זה עצר לי את העבודה ופניתי לעזרת משפחת פרוג :) איזה כיף שיש במי להעזר בכאלו שעות בלילה, תודה פרוג שאתם קיימים. (לפקודות יותר נפוצות זה לא בעיה כי גם עכבר ימני עושה את העבודה, לפקודות שאני צריכה רק לתכניות מסוימות את זה אני פחות זוכרת.)
ולך ולשיפי תודה מיוחדת שעצרתן את עבודתכן כדי לעזור לי. תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;2107392:
מה שיכלתי לעשות עם עכבר ימני או קיצורי מקלדת עשיתי אבל חיפשתי איזה קיצור יכול להיות ל-Area ולא מצאתי...

אם את מחפשת קיצור ולא מוצאת, פשוט תכתבי את שם הפקודה עצמה...

• הוסף לסימניות
באתי לראות אם הסתדרת
הי! מאיפה יש לך זמן לפרוג עכשיו???
המטבח כבר נקי 7 קרטונים כבר פירקתי באים לפרוג לנוח:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה