יבלות על הפנים לילדים

• הוסף לסימניות
לבת (1.5) של החברה שלי נהיה לאחרונה מלא יבלות על הפנים
היא כבר ניסתה מלא משחות וטיפולים ושום דבר לא עזר
אומנם זה נגד עין הרע אבל מציק מאוד לאמא ולסובבים (בפרט שזו בכורתה)
האם יש למשהו נסיון בזה /עצות
אשמח לשמוע ולעזור לה
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
כפי מה שידוע לי
יבלות בפנים בד"כ הן הידבקות ממקום אחר בגוף - מהידיים,
יש לה בידיים גם?

• הוסף לסימניות
יש וירוס של יבלות קטנות וקצת שקופות לא רק בפנים אלא בכל הגוף
זה מאד מדבק והאמת אין הרבה מה לעשות לזה
הרופאה הרגיעה ואמרה שתוך שנתיים ( :( ) זה עובר...
מנסיון עם ילדי זה אכן עבר אחרי תקופה די ארוכה

• הוסף לסימניות
לבתי היה מלא יבלות על הידיים ששרפו פעמיים ולא עבר,יצא לה אחד ליד השפתים ואחד על העפעף,יש פירסום קטן בעלונים עם המילים "רוקח המציא מישחה...."
התקשרתי,הרופא בכבודו מביא את זה הביתה,קופסה קטנטנה ב200 שח,אבל....שווה!!!
כל מה שהיה על הידיים,אולי 100 בכל יד,גדולים וקטנים,ועקשנים וכל המינים והסוגים,הכל ירד לגמרי,וכתוצאה מזה מה שהיה על הפנים נפל לבד.
המישחה לא ניגמרת...עזר לעוד כל מיני שיש להם רק אחד מעצבן ,והילדה שלי מאושרת!

אמרו לי שזה גודל ועובר מאחד לשני מניגוב ידיים באותה מגבת,אולי נגבי לילדה את הפנים כל פעם עם מגבת נקיה שכיבסת בהרתחה,ככה תמנעי התפשטות נוספת,עד שכולם יפלו עם הזמן.

צריך לשאול אם המישחה מתאימה לפנים או רק לידיים.

• הוסף לסימניות
יש לי אחינית שהיה לה גם כאלו יבלות והרופא אמר שזה תוצאה של תולעים, טיפלו בתולעים ותוך שבוע כל היבלות התייבשו ונפלו... שווה לנסות..

• הוסף לסימניות
לילד שלי היה הרבה ונורא כי הם הזדהמו ניסיתי כל מיני דברים במשך שנה וחצי וכשניסיתי את הסגולה של יין הבדלה תוך שבועיים זכינו שוב לפרצוף המתוק שלו חלק ונקי, (יכול להיות ששנה וחצי זה זמן הוירוס ויכול להיות שהסגולה עזרה אבל שווה לנסות)

• הוסף לסימניות
לאחותי היה פעם וירוס כזה וזה באמת נורא. שמענו סגולה לקחת תפוח, לחצות ל-2 חצי אחד למרוח על היבלות ואת החצי השני לקבור באדמה. ניסינו ותוך זמן קצר כל היבלות נעלמו ב"ה.
אבל זה היה כשנה מתחילת הוירוס כך שיכול להיות שהוירוס הסתיים מעצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה