דרוש מידע ידוע מתי ההגשת טפסים לקבלת דרגה למעונות לתשפ"ג?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע מתי השנה יתחילו להגיש טפסים לבקשת דרגה לסבסוד המעונות לשנת הלימודים תשפ"ג?
אני משערת שרק אחרי שוועדות הקבלה יסתייימו ביוני,
אבל מישהו יודע מתי בדיוק?
וכשיצטרכו להגיש את הטפסים, תלושי שכר של איזה חודשים יצטרכו לשלוח?
חשוב לי לדעת כמה שיותר מהר, תודה!

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע מתי השנה יתחילו להגיש טפסים לבקשת דרגה לסבסוד המעונות לשנת הלימודים תשפ"ג?
אני משערת שרק אחרי שוועדות הקבלה יסתייימו ביוני,
אבל מישהו יודע מתי בדיוק?
וכשיצטרכו להגיש את הטפסים, תלושי שכר של איזה חודשים יצטרכו לשלוח?
חשוב לי לדעת כמה שיותר מהר, תודה!
בשנה רגילה, ללא בעית גזרות ליברמן
המערכת נפתחה בערך חודש לפני תחילת הלימודים (אמצע אוגוסט בערך)
ובד"כ צריך להגיש תלושים מחודש 3 או 4 - 3 תלושים ברצף.
הרצף המאוחר ביותר הוא 09. 10. 11 בכדי לקבל הנחה מתחילת השנה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי..
א"א כבר להירשם לשנת תשפ"ג??
1652165689841.png

• הוסף לסימניות
אפשר להירשם עדיין למעונות שנשאר בהם מקום, באמצעות פניה ישירה למעון עצמו.
אני שאלתי לגבי הדרגות. מתי יהיה אפשר להגיש בקשות לדרגה, ואילו תלושים אני אצטרך לצרף לבקשה (אני צריכה לדעת כדי להבין אם עדיין רלוונטי לי להוסיף שעות או שזה לא יעזור.)
אז שאלתי היום צנהלת של מעון, והיא ענתה לי שהגשת הבקשה תהיה בתחילת שנה"ל תשפ"ג, באיזור ספטמבר 2022, ואני אצטרך לצרף שלושה תלושים רצופים בין החודשים 11/2021 ל11/2022

• הוסף לסימניות
מה לגבי אברכים לשנה"ל תשפ"ג????

• הוסף לסימניות
למתי? אפשר לסמוך על זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה