יהודי פשוט

• הוסף לסימניות
צולם בבר מצוה של יהודי פשוט שרצה צלם לא פשוט.. (אפרופו דיון באשכול סמוך)

ללא עיבוד

קבצים מצורפים

• M_S_6206.png
    KB 142 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה במיוחד!
תסדר את החתימה (תקטין, תמקם במקום פחות מפריע)

• הוסף לסימניות
התמונה מהמהמת!!!!!
(רק למה צילמת על בד?
מה חסר על רצפה רגילה?)
חסיד אמיתי!!!! רעיון יפה לתמונה של ברמצווה בוחער!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sp65;1173183:
התמונה מהמהמת!!!!!
(רק למה צילמת על בד?
מה חסר על רצפה רגילה?)
חסיד אמיתי!!!! רעיון יפה לתמונה של ברמצווה בוחער!

כן מדהים באמת
(גם לי הפריע הבד המקומט על הרצפה...)

• הוסף לסימניות
אכן צלם לא פשוט.
גדול מאיר,
הבד עושה את התמונה.
(טוב.. לפחות חלק גדול ממנה..)
אפשר פרטים טכניים? (לא אקזיף..)

• הוסף לסימניות
בצילום אירוע, בשונה מצילום סטודיו סטרילי ופרטני - אתה צריך לתקתק את הצילומים, ולנסות לייצר חומר איכותי במינימום סידורים טכניים בין לבין - שמורחים את הזמן.
כמו״כ לא מקובל בדרך כלל לעבד משמעותית בפוטושופ וכו׳

הקמטים מפריעים גם לי, היה נחמד אם היה משטח פרספקט.. אבל זהו אירוע ולא סטודיו נייח וקבוע.
בגלל שהאור חוזר בעוצמה מאחור הוא מקפיץ את הקמטים מאוד, בתאורה קדמית הקמטים מינוריים ממש.
אם הייתי מצלם על רקע נייר הייתי חוסך את הקמטים אבל זה לא פרקטי להסתובב עם גליל כזה בדרכים..

ולמי ששאל למה בד ולא רצפה - כי אני רוצה לשרוף את הרקע (שוב, בצילום עצמו ולא בעיבוד)

• הוסף לסימניות
אז אתה מאיר חזק את הבד שמקפיץ תאורה לרקע?
או איך?

• הוסף לסימניות
wow!
הקמטים נראים חול ונותן תחושה של מרחב.
הצליח לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1173261:
אכן צלם לא פשוט.
גדול מאיר,
הבד עושה את התמונה.
(טוב.. לפחות חלק גדול ממנה..)
אפשר פרטים טכניים? (לא אקזיף..)

שריפת רקע (רקע לבן הכי קל לשרוף, מן הסתם. גם צבעוני אפשר לשרוף אבל עוצמת האור הנדרשת תגרום לזליגת האור והפרעה לתמונה)
תאורה אחורית על המצולם לפתיחת קוי המתאר והפרדה מהרקע (כן, גם מרקע שרוף צריך להפריד..)

שמירה על מרחק מספיק בין האובייקט לרקע ומיקום הפלאשים השורפים מאחורי קו האובייקט ע״מ לשמור אותו נטול השפעה מהם

זוית הארה רחבה לפלאשים השורפים ע״מ להימנע מצורך בעוצמה גבוהה מידי שתזלוג פנימה

עוצמת פלאשים כללית גבוהה יחסית ע״מ לחסום השפעת אור וצבע טבעי הקיים במקום

• הוסף לסימניות
זה כל כך יהודי!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאיר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה