יוווו, אני מתרגשת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1386293:
איפה?
בכל מודיעין עילית אין

חפשתי פה במקומונים ולא מצאתי את זה
אבל אני בטוחה שראיתי את זה איפהשהוא אולי במודעות רחוב
מה שכן בטוח יהיה לך פיויסי בגאולה (טמבור ירחמיאל, טמבור לבוש מרדכי וכהן) שם יהיה יקר יותר יותר.

אם אמצא אכתוב לך פה
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחרי האשכולות שלך פה ופשוט משתאה.
כל הכבוד! הקצב שלך 180 בכביש עירני.
את פשוט סימנת מטרה ואת מתקדמת אליה בקצב פשוט לא רגיל.
ועם המון שיק.
אז על זה קודם כל, מחיאות כפים!
לגבי הצילום פה ספציפית. אמרו את כל מה שיש כבר לומר, בואי נגיד שתעזבי את הרקע השחור בשביל להתחיל אותו.
תנסי לאלתר כל מיני רקעים ורצפות (בדים, שטיחים.. אבל מתוחים היטב.)
לגבי לימודים, אל תחכי לאף אחד. הלמידה הטובה ביותר היא ההתנסות.
והגולשים פה עוזרים לך לא קצת.. :)
מקסימום בשיעור תגידי, האא קוראים לזה ככה? או, וואי אז את זה משנים בצורה הזו?
אבל זה כבר יבוא לך למקום של צורך בידע. ולא של כמויות של חומר על בסיס נקי שצריך להתחיל להבין על מה בכלל מדברים פה.
המון המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1385866:
תמונות סטודיו "אמיתיות" ראשונות!
תודה למתוקים שלי שזורמים עם כל השגעונות....

וואוו עבודה מהממת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה