דרוש מידע יויו סיני מתי יגמר הסיוט המסוכן

• הוסף לסימניות
לחצות את הכביש הרבה יותר מסוכן. וגם ליסוע באוטובוס.
אפילו ליסוע באופניים מסוכן יותר מיו יו סיני.
ואנחנו מרשים לילדים לעשות את זה גם כשהצורך הוא פחות מהצורך שלהם לשחק להנות ולמצוא תעסוקה.
תלוי למי יותר מסוכן,
אם הילד שעובר את הכביש מסתכן זה משהו אחד,
אבל אם הילד שלך משחק ובכך מסכן את העוברים ושבים אז אין פה מקום להשוואה כי את לא יכולה לקחת שום סיכון שעלול לסכן תינוקות וילדים שעוברים בתמימות לידו

• הוסף לסימניות
לחצות את הכביש הרבה יותר מסוכן. וגם ליסוע באוטובוס.
אפילו ליסוע באופניים מסוכן יותר מיו יו סיני.
ואנחנו מרשים לילדים לעשות את זה גם כשהצורך הוא פחות מהצורך שלהם לשחק להנות ולמצוא תעסוקה.
ההבדל הוא שכאן הוא מכניס את עצמו לסכנה.
וכאן הוא מכניס אחרים לסכנה.
חוץ מזה שכביש מיועד לחציה, וצריך לחצות בזהירות, אבל מדרכה לא מיועדת שיתעופפו מעליה חפצים.
אם בעלך רוצה אתן לו רעיונות איך להגיע למקום שהוא צריך גם בלי ליסוע ברכב ולסכן את הילד שלי.
דוגמא לא נכונה.
דוגמא נכונה: מישהו שנוסע עם רכב על המדרכה כדי לקצר את דרכו, שבהחלט הוא מכניס את הולכי הרגל לסכנה.

• הוסף לסימניות
כיום אני הולכת ברחוב עם ראש למעלה, כשהולך קלפים הולכים עם ראש למטה, ובאזור שנוסעים הרבה באופניים\קורקינטים חייבים להסתכל קדימה ולגו על הרצפה בכלל...o_O
אין מה לעשות, כל דבר יכול להיות מסוכן... ברור שחייבים להזהיר את הילדים וכו' וכו' אבל לאסור? אתמהא.

• הוסף לסימניות
ההבדל הוא שכאן הוא מכניס את עצמו לסכנה.
וכאן הוא מכניס אחרים לסכנה.
חוץ מזה שכביש מיועד לחציה, וצריך לחצות בזהירות, אבל מדרכה לא מיועדת שיתעופפו מעליה חפצים.

דוגמא לא נכונה.
דוגמא נכונה: מישהו שנוסע עם רכב על המדרכה כדי לקצר את דרכו, שבהחלט הוא מכניס את הולכי הרגל לסכנה.
מי שראה או לא ראה בעצם, כאלה שלא נוסעים באופניים חשמליים במדרכה שיגיד...
הסכנה הגופנית מאופניים חשמליים לדוגמא, פי 10 מונים מיו יו סיני

• הוסף לסימניות
חברים יקרים אני קורא את ההודעות ומתמלא גאווה
איזה אנשים יקרים יש לנו בציבור ובפורום המצוין הזה
כמה אנשים פשוט כתבו זה מסוכן
אנחנו לא מסכימים לילדים [אלא במקום פתוח בפיקוח]
נכון זה נותן שקט שזה מצרך נדיר כהורה
אבל האנשים היקרי פה מוכנים להתאמץ למאן הבטיחות
אני מציעה יוזמה באו נפציץ בתודות לכל מי שלקח אחריות
גם כשה לא קל. גם כשזה טרנד וקשה לעמוד ממול
גם מי ששומר על הילד [כשהוא משחק ביויו שזה גם פתרון מגיעה לו
תודה .תודה .תודה

• הוסף לסימניות
מי שראה או לא ראה בעצם, כאלה שלא נוסעים באופניים חשמליים במדרכה שיגיד...
הסכנה הגופנית מאופניים חשמליים לדוגמא, פי 10 מונים מיו יו סיני
חדמ"ש.
סכנה גדולה מאוד, ואכן נפתחו על כך הרבה אשכולות.

• הוסף לסימניות
ההנאה והתעסוקה שלהם שווה את הסיכון שאולי זה יקרה.
לא מכירה את המשחק,
עצרתי כי נדהמתי כמה אגואיסטיות יכולה להיות במשפט בודד אחד:
הילדים שלי נהנים (=יש לי שקט) אז זה בסדר לסכן אחרים שהולכים לתומם ברוב.

• הוסף לסימניות
זה מסוכן מאוד!! שמעתי על תינוק שפתח מזה את הראש! אבל א"א לאסור-אולי אפשר רק במקומות מסוימים וכו' בכל אופן זה אגואיסטי מאוד לומר ש'העיקר שלי יש שקט והילדים נהנים ומי שסובל-שיסתדר

• הוסף לסימניות
ולא להגיד שזה לא כואב, חטפתי בגב ברחוב, זה ממש ממש כואב...
ויש ילדים שלא מעיפים את היויו.
יש לבן שלי יויו, בחיידר שלהם לא מעיפים, הם משחקים בזה משחקים אחרים ב"ה.

• הוסף לסימניות
משחקים אצלנו ביויו ממתכת! איזה פחד!
צריך להכניס את זה לרשימת המשחקים המסוכנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה