מידע שימושי יולדת - אולי מגיע לך עגלה חדשה! (אין לי קשר לנושא)

• הוסף לסימניות
יש לי קרובת משפחה שבניהול של מעייני וזה אמיתי!
ואגב, חברה טובה שלי זכתה...
זה שלא זכיתם / אחות שלכם לא זכתה לא הופך את זה לפיקטיבי
אין לי קרוב משפחה שילד במעני ב5 שנים האחרונות אני מתעסק בפרסום וכך זה מריח !!!
לא התכוונתי ספציפי ואלי זה נכון לא יודע אבל זה שיטת פרסום ישנה !

• הוסף לסימניות
יש לי קרובת משפחה שבניהול של מעייני וזה אמיתי!
ואגב, חברה טובה שלי זכתה...
זה שלא זכיתם / אחות שלכם לא זכתה לא הופך את זה לפיקטיבי
הם כתבו שילדו שם
ולא שמעו על זה בכלל,
מה זו החוצפה הזאת אם כן לא לעדכן את כולן? ;)

• הוסף לסימניות
או שכן או שלא
ידוע שלאחרונה מעיני עשו פרסום מאסיבי בפרוג
יכול להיות שנותרו להם ניקים שתולים מאז

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא תורם ולא נעלים אלה פרסומת של מעיני הישועה נטו ומחולק ע"י בית החולים
לא ביבס ולא יהודי שיתרגש !!!
לגמרי...
אם יש יהודי שרוצה לעודד את ה"כן ירבה וכן יפרוץ", שיבטיח עגלה למי שבאה ללדת עוד 9 חדשים. ולאו דוקא בבית חולים מסויים.
אבל לצורך העניין מה אכפת לכם, מבטיחים עגלה תבואו בהמוניכם במיוחד שיש שטוענים שהעגלה הזאת תביא לכן את האושר

• הוסף לסימניות
הם כתבו שילדו שם
ולא שמעו על זה בכלל,
מה זו החוצפה הזאת אם כן לא לעדכן את כולן? ;)
חוצפה ?
כתבו פה הגרלה אחת ליום אז מעדכנים את האחת שזכתה.
מה רצית שיתקשרו לעדכן את כל היולדות שלא זכו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה