יולדת מהדרום משתחררת היום לדירה כמעט ריקה

• הוסף לסימניות
ליולדת שהתפנתה מהדרום לאלעד , המשתחררת היום לדירה כמעט ריקה דרוש:
1- מיטה יהודית, או כל מיטה שהיא. כרגע יש להם רק מזרונים...
2- מצעים
3 - שמיכות במצב טוב
4- כלי בית - מטבח.
5- שידת החתלה.
6 - אמבטיה לתינוק.

וכן אם יש מי שיכול לעזור בהובלה אשמח לדעת.
תודה לכל אחד שעוזר.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לכם, a0533190177 בגימייל, נותנים סיוע כספי לבריתות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@שיר פורום אם עוד רלוונטי מצעים, יש לי סט במצב מצויין שאשמח למסור.
בנוסף יש לי גם בגדי תינוק למסירה
אבל אצטרך שיאספו את זה ממני בבני ברק.

• הוסף לסימניות
@שיר פורום אם עוד רלוונטי מצעים, יש לי סט במצב מצויין שאשמח למסור.
בנוסף יש לי גם בגדי תינוק למסירה
אבל אצטרך שיאספו את זה ממני בבני ברק.
תודה! בגדים כבר יש. מצעים עדין צריכים. יתכן ואהיה בבני ברק השבוע. תוכלי לשלוח לי טלפון וכתובת בפרטי?

• הוסף לסימניות
אם תרצי תוכלי לכתוב לי בפרטי
אולי אוכל עזור לך
goodgitty בגימל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה