התייעצות יום הולדת ראשון אחרי החתונה לאשתי!! רעיונות

• הוסף לסימניות
במיוחד שהיום הולדת בשבת. זה רעיון מצוין לצאת לשבת חופשה זוגית...

• הוסף לסימניות
אם היא לא יודעת
לקנות כרטיס נטען בסכום ולתת לה. (סוג של אשראי פתוח)
אופציה נוספת לצאת איתה לקניות מתוך הובי ולראות למה היא נמשכת ומה היא אוהבת

• הוסף לסימניות
מזתומרת היא לא צריכה תכשיטים???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אישה צריכה תכשיטים
הקב"ה הוריד את זה עם המן מרוב שזה חשוב!!!!!!!!!!!!!
ברור שהיא מתביישת להגיד,,, יומולדת ראשון אחרי החתונה.. ברור.. מכירה את הסרט הזה ב"ה ; )

• הוסף לסימניות
אגב - הנינג'ה שייקר הוא חלום וחובה בכל בית אבל הנינג'ה גריל מיותר לגמרי
בעלי רצה לקנות לי אותו כמה שנים ואמרתי - לא! אין לי מקום!!!!!! אני לא צריכה!! וזה באמת יושב לי ומעלה אבק... זה כמו תנור בתכלס, אולי רק זה נוח כמו מנגל חשמלי או משהו כזה, אבל עדיין... בשימוש נדיר ביותר... חבל על הכסף..

• הוסף לסימניות
מזתומרת היא לא צריכה תכשיטים???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אישה צריכה תכשיטים
הקב"ה הוריד את זה עם המן מרוב שזה חשוב!!!!!!!!!!!!!
ברור שהיא מתביישת להגיד,,, יומולדת ראשון אחרי החתונה.. ברור.. מכירה את הסרט הזה ב"ה ; )
לא נכון
לא כל הנשים אותו דבר
לי יש את התכשיטים מהחתונה ולא מעניין אותי עוד

• הוסף לסימניות
תגידו למישהו יש הקראה או סיפור יפה על יום הולדת (לא משנה הגיל) או דווקא על גיל 80?
זה די דחוף לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה