עזרה יום הולדת 18-באווירת מירון!!!

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות ל:
-תוכנית
-תפאורה
-שילוט
-אוכל (אם זה יותר מקורי מצ'ולנט וקוגלים...)
וכל הנוגע בדבר...

ברעיון של ח"י רוטל=18
כאילו אווירת מירון-חשבתי,
אם יש למישהו רעיון איך לקחת את זה למקום אחר,
אני אשמח לכל רעיון...
אני יפרגן ליקיים

• הוסף לסימניות
אולי תווסתי אותו שעתיים בבית עד שהוא יגיע לחדר של המסיבה
("רק אני מקווה שכשהוא יגיע אחרי הוויסות למסיבה הוא לא יגלה שריק )
בכל אופן המסר המרכזי בשבילו צריך להיות שהוא עוד יאיר את העולם

• הוסף לסימניות
Tukppp gs a,rdn,h kgmnh nv af,c, fcr ahnh,:mad:
דרך אגב יש לך אולי את התוסף שהופך את זה במקש f10?
זה באנגלית בכוונה?
אולי תווסתי אותו שעתיים בבית עד שהוא יגיע לחדר של המסיבה
בכל אופן המסר המרכזי בשבילו צריך להיות שהוא עוד יאיר את העולם
אני רוצה דברים רציניים ....!!!

• הוסף לסימניות
אין מילה שקיימת בלקסיקון שאפשר לחבר לה את המילה רשב"י שלא קיים ארגון כזה,
אור הרש"בי
זהר הרשב"י
הכנסת אורחים רשב"י
ואפשר גם להמציא מילים..
וכמובן בשתיה להוסיף את המילים ח"י רוטל שע"י ארגון נס/ דרך/דבר הרשב"י...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה