דרוש מידע יום הולדת 30-תוכניות

• הוסף לסימניות
לאחותי יש יום הולדת 30 עוד שבועיים וזה יוצא בשבת ככה שאנחנו נעשה כל הנשואים ביחד בשבת ואני חייבת רעיון לתוכניות חשבתי לעשות את הכל על בסיס 2 רעיונות שראיתי פה הראשון היה האות ל שזה לימודי נהיגה והשני זה 3D חשבתי לשלב אבל אני צריכה רעיון לתוכניות עם משקפיי 3D ועל הקטע של תמרורים או משהו כזה בקיצור תוכניות עם הרעיון של הל של הנהיגה דחוףףףף(וכמובן כל הקטע שיהיה אפשר בשבת🥴 אבל גם אם לא לא נורא...)
תודה ענקיתתת אני חייבת דחוףףףףף🥰

• הוסף לסימניות
אולי מזאל קשה מאוד אם התמונה שלה ומי שמנצח מקבל כסף!
או שתכיני משחק!
או משחק הזיכרון על כל מיני דברים!

• הוסף לסימניות
לאחותי יש יום הולדת 30 עוד שבועיים וזה יוצא בשבת ככה שאנחנו נעשה כל הנשואים ביחד בשבת ואני חייבת רעיון לתוכניות חשבתי לעשות את הכל על בסיס 2 רעיונות שראיתי פה הראשון היה האות ל שזה לימודי נהיגה והשני זה 3D חשבתי לשלב אבל אני צריכה רעיון לתוכניות עם משקפיי 3D ועל הקטע של תמרורים או משהו כזה בקיצור תוכניות עם הרעיון של הל של הנהיגה דחוףףףף(וכמובן כל הקטע שיהיה אפשר בשבת🥴 אבל גם אם לא לא נורא...)
תודה ענקיתתת אני חייבת דחוףףףףף🥰
אשמח לשמוע מה עשית בסוף.
אני מתכננת עכשיו יומולדת 30 לבעלי..
תודה!

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה לבעלה על ה ל לימוד נהיגה והיה תכנית מהממת כל אחד היה צריך לכתוב מה הוא למד מחתן הימולדת... וכל הלוגו היה ה ל של הלימודי נהיגה היא עשתה מצגת מטריפה וכמובן מלאאא אוכל היה ממש מיוחד...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה עשית בסוף.
אני מתכננת עכשיו יומולדת 30 לבעלי..
תודה!
אני עשיתי לבעלי 30 שוברים
רעיון שלקחתי מפה בפרוג
זה היה מוצלח בטרוף !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו תבנית ביצים עם 30 שקעים וריססנו בצבע זהב.
בכל שקע שמים משהו קטן, לדוגמא: שקיק קפה, קטשופ, אטמים, חבילה קטנה של מרשמלו וכו'...
עם ברכות בהתאם, היה חמוד מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה