התייעצות יום הולדת 31.

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי תהא שבוע הבא בת 31.
רווקה!! :(
כל האחייניות הקטנות ממנה כבר צועדות עם גדוד מרשים.
אני הדודה הצעירה.
רוצה לחגוג לה משהו שלא עשינו כל השנים.
הבו רעיונות מקוריים ולא פוגעניים.
מה אפשר לשמח אותה בלי שתיפגע כלל.
תודה לכולן.

• הוסף לסימניות
איזה דודה חמודה!
דבר ראשון-לא בהפתעה.
אני ממש ממליצה, להתקשר אליה, ולהגיד שבא לך לעשות איתה חגיגה, ולהינות מאירוע שהיא במרכז, או משהו בסגנון.
תשאלי אותה אם היא רוצה המוני-עם בנות דודות/אחיניות או יותר אישי.

רעיונות-
יציאה לאטרקציה/מסלול בצפון/דרום עם פיקניק מכובד.
אפשר לצאת למלון רחוק. כינר וכדו'
או שהיא רוצה סתם ארוחה משפחתית -התאספות עם תוכנית ובלונים ועוגה .....
יתכן מאוד גם שהיא לא תרצה כלום, (אפילו שאת מאוד רוצה) אם כך, אז רק פינוק אישי, נגיד, מארז של @ליצ'י או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי נהנית מחגיגה, וכן הייתי נהנית ממשהו כמו ארוחה טובה במסעדה, מלון אם הייתי מוצאת חברה שנעים לי ללכת איתה, והכי נהנית מעצם זה שלא שכחת שאני בעולם גם אם זה לא למטרה של להציע עוד מישהו...
אבל תחשבי איזה סגנון היא, מה היא יותר נהנית ומה פחות, ואל תפתיעי אותה, אני אמנם לא אוהבת בכלל הפתעות אבל בטוחה שגם מי שנהנה מהפתעות בד"כ יש הפתעות שגורמות למבוכה או צער ו-חבל.
ואת דודה מהממת שאת ככה חושבת עליה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!!
אנחנו ממש בדילמה מה לעשות לה.
כי זה רגיש מאד.
לא לתת לה הרגשה שמרחמים עליה.
יש לה רכב, היא טסה המון,
לא ממש בסגנון שלנו.
יודעת להנות, מבחוץ נראה שטוב לה בחיים.
אך בתוך הלב פנימה ריק ועצוב.
רק מי שקרוב יודעת לשמוע את הצליל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!!
אנחנו ממש בדילמה מה לעשות לה.
כי זה רגיש מאד.
לא לתת לה הרגשה שמרחמים עליה.
יש לה רכב, היא טסה המון,
לא ממש בסגנון שלנו.
יודעת להנות, מבחוץ נראה שטוב לה בחיים.
אך בתוך הלב פנימה ריק ועצוב.
רק מי שקרוב יודעת לשמוע את הצליל.
אז אולי יהיה לי רעיון לשידוך בשבילה?
תכתבי לי עליה קצת באישי.
ייתכן ויתאים לה משהו מהמאגר שלי
אולי היא תקבל כך מתנת יום הולדת ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה